- En naturlig avslutter

John McMahon gir Lauri Dalla Valle skryt etter at finnen åpnet målkontoen sin for reservene i gårsdagens reservelagskamp mot Tranmere. Godord også for Jay Spearing.

Reservelaget vant i går 3-0 mot Tranmere i semifinalen av Liverpool Senior Cup, i en kamp som ble spilt på akademiet i Kirkby. Lauri Dalla Valle fikk sin første start for John McMahon sitt mannskap, og svarte med å score fra en umulig vinkel.

- Jeg er virkelig glad på Lauri sin vegner, og han scoret et veldig flott mål. Planen var alltid at han skulle gradvis spilles inn i reservelaget denne sesongen, og jeg er fornøyd med hans bidrag. Lauri er en naturlig avslutter, og han har en evne til å alltid være på rett plass til rett tid, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

Reservelagstreneren fikk også se at Fransisco Duran gjorde comeback, med sin første kamp siden november 2008. 21-åringen har kjempet seg tilbake fra tre korsbåndsskader - to i høyre kneet og en i det venstre.

- Det har vært en forferdelig tid for Fransisco med de skadene, men han har jobbet veldig hardt og vist noen fine ting på treningsfeltet.

- Det er alltid fint for guttene når de ser at Rafa og Sammy ser kampene. Det neste steget for disse spillerne er å prøve imponere dem, for å kjempe seg inn i førstelagsstallen.

En av dem som imponerte i går var Jay Spearing. Han ble kåret av Liverpoolfc.tv som banens beste.

- Jay gir alltid alt for denne klubben. Han har en flott innstilling både som person og spiller, og har en entusiasme som smitter. Det er alltid en ære å jobbe med han, avslutter McMahon.