- En spesiell opplevelse

Når Sotirios Kyrgiakos og Glen Johnson måtte trekke seg fra Chelsea-kampen i ellevte time, steppet unge Martin Kelly inn. Og den engelske U21-landslagsspilleren bestod testen med bravur.

Kelly spilte en utmerket kamp som vikar for Johnson på høyrebacken, og var en meget glad gutt etter kampen.

- Dette er den største kampen jeg har spilt i for Liverpool. Vi er fornøyd med seieren, og stemningen i garderoben var høy etter kampslutt, forteller Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Atmosfæren på stadion var fantastisk. Jeg var litt nervøs til å begynne med. Anfield er et spesielt sted, og det er alle gutters drøm å spille her. Jeg syntes det var virkelig morsomt, sier 20-åringen som i går spilte sin 13.kamp for de røde.

- Det er alltid positivt når mangeren gir deg sjansen, og jeg trivdes virkelig ute på gressmatta i denne kampen. Men man er kun så god som sin siste kamp, så jeg må ta vare på sjansen hver gang jeg får den. Fotballen er en kynisk sport, så du må rett og slett ta vare på de sjansene du får. Nå ser jeg frem til neste kamp, og håper jeg får sjansen igjen.

Kelly tror at både Fernando Torres og resten av laget vil ha styrket selvtilliten sin etter gårsdagens forestilling.

- Du kan ikke be om mye mer enn dette fra Fernando. Han er en målscorer, han er verdensklasse, og han vant kampen for oss.

- Manageren ba oss starte godt, og holde høyt tempo. Det klarte vi. Vi forsvarte oss bra i annen omgang, og vi fikk et fantastisk resultat. Det er fint at vi er inne i en seiersrekke nå. Vi kan få mye selvtillit av det. Men som sagt, du er bare så god som din siste kamp.

- Nå reiser vi til Wigan i vår neste kamp, og det ser vi frem til. Vi vil forsøke å få en seier til. Alle kamper i Premier League er vanskelige, og det er jevnt i toppen. Vi ønsker å fortsette vår seiersrekke i Wigan på onsdag, avslutter Kelly.