- Et godt resultat

Roy Hodgson mente at det var grunn til å være fornøyd med 0-0 i Utrecht. Han synes laget spilte opp mot sitt beste defensivt og at det var et skritt i riktig retning for Fernando Torres.

I en dramatisk kamp i Romania utlignet Napoli åtte minutter på overtid, og hentet inn 0-3 mot Steaua til 3-3. Det skal sies at hjemmelaget fikk en spiller utvist etter en halvtime. Det betyr at Liverpool leder gruppe K med fire poeng, Napoli og Utrecht har to poeng hver og Steaua det ene poenget de fikk i dag.

- Det var et godt poeng, mente Liverpools manager etter en målløs kamp i Nederland. – Vi visste at det ville bli en tøff kamp. De gangene hvor de skapte sjanser var det som regel etter at vi hadde gjort individuelle feil. Jeg synes fasongen på laget og innstillingen vi hadde til kampen var god.

- Vi skapte også noen sjanser. Det var ingen kjedelig 0-0, det skjedde ting på hver side av banen.

- Utrecht gjorde det bra. De viste en innsats og besluttsomhet som vi ventet, slik at vi måtte være på vårt beste defensivt noe vi også var. De nederlandske angriperne arbeidet hardt og angrep ballen på innlegg i feltet, og det var lett å se hvorfor Utrecht har en så god statistikk hjemme.

- Derfor vil jeg si at det var et godt poeng å ta med seg hjem til Liverpool. Vi har nå fire poeng på to kamper. Det er første gangen vi ikke vant i Europa denne sesongen, men for å være ærlig ville vi ha vært heldige om vi vant kampen i kveld. Uavgjort var et tilfredsstillende resultat for meg.

- Jeg tror denne gruppen vil bli veldig jevn. Den andre kampen endte uavgjort og det er allerede jevnt, noe jeg også tror det vil bli helt til slutt.

- Det var noen gode kombinasjoner mellom ham og flankespillerne, og også med Dirk Kuyt, sa Hodgson om innsatsen til Fernando Torres. – Han arbeidet veldig hardt, men han mangler fortsatt den forløsende scoringen.

- Han hadde et par gode muligheter, men jeg følte likevel at det var godt for ham å få 90 minutter til og at det var et steg i riktig retning.

- Vi spiller ikke med vinger, svarte manageren videre på posisjonen til Raul Meireles ute til høyre. – Den måten han spiller på og måten Joe Cole spiller, vi mener det passer bedre til deres kvaliteter.

- Vi så bevis på det i kampen da de ofte kom i situasjoner hvor de mottok og vendte med ballen, spesielt i 1.omgang. Jeg tror vi kan få nytte av Raul Meireles der med hans evne til å slå pasninger.