- Et lite skritt framover

Roy Hodgson berømmet sine spillere for hvordan de kom tilbake etter 1-2, og mente at hans lag ble snytt for en scoring og ikke skulle ha fått straffe i mot.

- Det var ikke det resultatet vi ønsket, vi ønsket en seier, men på mange måter var det den prestasjonen vi ønsket, mente Liverpools manager til pressen etter kampen.

- Vi hadde en god start og så mistet vi tråden, men etter en slik start følte jeg at vi kunne ha ledet med to mål siden jeg synes at målet til Torres ikke skulle vært annullert for offside.

- Sunderland kom tilbake i kampen og spillet jevnet seg ut, men jeg synes straffesparket de fikk virket som en kompensasjon. Jeg mener at det ikke er noe som heter å handse uten vilje, uansett hvor hånden måtte være. For meg må hands være med vilje og det er ingen som får overbevist meg om at dette var en viljehands.

- Det ble 1-1 og vi fikk en kalddusj da vi kom under med 2-1 tidlig i 2.omgang. Jeg synes imidlertid reaksjonen til spillerne var ekstremt god. Jeg synes vi dominerte kampen totalt etter det og skapte mange gode sjanser. Uheldigvis scoret vi bare på en av dem.

- Over 90 minutter synes jeg vi fortjente mer enn det ene poenget vi fikk. Jeg synes det var en veldig underholdende 2.omgang, og jeg er rimelig sikker på at fansen vil dele min verdsetting av innsatsen, viljen og besluttsomheten til spillerne. Bare det er et lite steg framover.

- Nå spilte vi hjemme, vi ønsket å vinne, men uheldigvis var det en motstander som ville noe annet.

- Vi må arbeide mer sammen, vi har mange nye spillere som er kommet inn på laget. Vi har ikke hatt mye tid med kampene i Europa League og ligaen, men jeg tror at bare vi får arbeidet mer sammen vil vi bli bedre.

- Roma ble ikke bygget på en dag. Det er mye jeg ser som vi behøver å jobbe med, men jeg har en gruppe spillere her som ønsker å arbeide, vil bli bedre og jeg tror dere kunne se det utover i dagens kamp.

- Dette er kamper vi behøver å vinne, men denne ligaen er veldig, veldig jevn. Hvis vi hadde vunnet i dag hadde vi vært oppe på fjerde- eller femteplass. Jeg synes ikke vi spiller som et lag så høyt oppe ennå, men det viser hvor jevnt det er. Det er ikke mye som skiller lagene i Premier League.