- Europaligaen kan gi oss drahjelp i ligaen

Javier Mascherano tror at avansement i Europa League kan virke positivt inn på lagets innsats også i Premier League. Argentineren mener at Europaliga-trofeet er vel verdt å kjempe for.

- Dette er en virkelig viktig kamp for oss. Vi har snakket litt om det de siste dagene, og det er veldig viktig at vi går videre fra 1/16-finalen. Vi vil gjøre vårt ytterste for å avansere til 1/8-finalen, uttalte Mascherano på kveldens pressekonferanse i Bucharest.

- Vi vet at dersom vi oppnår noen gode resultater i denne turneringen, så vil det gi laget selvtillit, la han til.

- Vi har tro på at vi skal gjøre det bra. Vi hadde en god resultatrekke før Arsenal-kampen, hvor vi spilte sju kamper på rad uten å tape. Vi spilte god fotball, og hadde selvtilliten som kreves.

- Vi vil forsøke å gjøre vårt beste i denne turneringen. Dette er det eneste trofeet vi har en sjanse til å vinne, så vi må fokusere på å gjøre vårt beste. Det er viktig å avansere og komme langt i turneringen, sier argentineren om Europaligaen.

- Det er gode nyheter for oss at vi har nøkkelspillere som Yossi og Fernando tilbake etter skader. De blir viktige for oss, akkurat som de andre spillerne, i perioden fra nå og frem til sesonglsutt.

Mascherano fikk spørsmål om han selv var i sin beste form akkurat nå.

- For øyeblikket ønsker jeg ikke å snakke så mye om meg selv. Jeg føler jeg er i god form. Min jobb er fysisk tøff, og når man føler seg opplagt er det enklere å spille bra. Jeg gjør alltid mitt ytterste for laget, og det vil jeg fortsette med.