- Fernando Torres jukser ikke

Roy Hodgson forsvarer sin stjerneangriper etter kritikk som er rettet mot spanjolen de siste ukene, nå sist fra Alex Ferguson etter kampen i Manchester.

Liverpools nr.9 ble beskyldt av den tidligere kapteinen på Anfield, Jamie Redknapp, for ikke å jobbe hardt nok i kampen mot Birmingham, før Alex Ferguson mente at Fernando Torres prøvde å få John O’Shea utvist ved å filme seg til frisparket som Liverpool utlignet på til 2-2 på Old Trafford. Til Liverpool Echo gjør Roy Hodgson det klart at Fernando ikke er noen juksemaker.

- Alex er en god venn av meg og han vet hvordan han skal bruke media og han bruker det veldig bra, mener Hodgson. – Han kan ha sagt dette for å få vekk oppmerksomheten fra Nani som, spesielt ved en eller to anledninger, etter vår oppfatning filmet. Dette bekymrer meg derfor ikke.

- Fernando Torres er ingen juksemaker. Det har han vist gang på gang. Han er en spiller som har stor respekt, han er sterk og han utfordrer spillere. Han er ikke lett å stoppe og han vil få frispark slik han gjorde da vi utlignet.

- Jeg tror ikke noen mener at det ikke var en felling på kanten av straffefeltet. Ingen behøver å være bekymret for at vi skal jukse.

- Jeg synes ikke det var nødvendig å si det da det fornærmer folks intelligens. For meg var det en måte for Alex å fyre ytterligere opp stemningen og gjøre seieren enda søtere og vårt nederlag enda vanskeligere, og det er en del av spillet.