- Finale ikke nok

Pepe Reina er glad for at det vil bli minst to vinnere fra Liverpool på søndag, men håper at han får mer å glede seg over enn klubbkamerat Dirk Kuyt.

- Jeg har vært i kontakt med Dirk og hørt fra ham både før og etter semifinalen, uttalte Reina til pressen i Sør-Afrika.

- Han ønsket oss lykke til og nå er det hundre prosent sikkert at Liverpool vil få en vinner i VM. Det er noe å være stolt over, men forhåpentligvis er det Dirk som vil være minst fornøyd på søndag.

- Vi kjenner alle til Dirk. Han arbeider utrolig mye og vi vet hvor viktig han er for laget.

- Han er en topp spiller. Det vil bli veldig vanskelig for oss å stoppe ham da han, som alle vet, aldri vil stoppe å løpe.

- Nederland har mange styrker, jeg har ikke nok fingre til å telle dem alle. Hvis de er i finalen ved å slå gode lag som Brasil da er det fordi de fullt ut fortjener å være der.

- Vi har skrevet historie ved å nå vår første finale, men vi ønsker mer enn det. Finaler betyr ingen ting dersom du ikke vinner dem.

- I går (mot Tyskland) spilte vi en komplett kamp, men det er mye som skal gjøres fram til søndag. Det er mye press på oss siden vi vant Euro 2008. Vi har alltid vært en av favorittene, og vi er det nå igjen.

- Det viktige er at vi er lojale mot vår måte å spille på og ha tro på at det vil bringe oss det rette resultatet.

- Vi må beholde den samme filosofien som fikk oss hit.

- Det er vanskelig å bli verdensmestere, og vi er bare et steg unna.