- Flott dag

Carragher er svært fornøyd med testimonialdagen. 35362 tilskuere møtte opp og han kan ha fått inn £1M til 23 Foundation. Glad for å kunne gi noe tilbake. Nå håper han på ny kontrakt med LFC i løpet av noen uker. Konchesky tror Carra har flere år igjen.

Jamie Carragher synes det ble en flott testimonialdag. 35362 tilskuere på Anfield så Carragher score på straffespark for begge lag da Liverpool XI beseiret Everton XI med 4-1 på lørdag. Champions League-vinnerne Luis Garcia, Steve Finnan og Jerzy Dudek var blant flere tidligere Liverpool-spillere som dro på seg den røde igjen for å hylle Jamie Carragher. Også Michel Owen, Emile Heskey, Gary McAllister, Jason McAteer og Danny Murphy var tilbake på Anfield.

Carragher håper å ha fått inn £1M på kampen til sin organisasjon 23 Foundation, og pengeneskal gå til lokale grupper og veldedighet. £25000 er allerede øremerket til Everton Foundation.

- Det var en flott dag, ikke bare for meg, men for folk i Liverpool. Det er hva det handlet om, sier Carragher til Liverpool Daily Post.

- Jeg er glad for at alle ble involvert og at det gikk bra. Det var en god ettermiddag. Det handlet om å ha en fin dag. Jeg er fornøyd med at Everton var involvert. Det var mange tilskuere og alle nøt det.

- Det var en brukbar, skikkelig kamp. Det ble mange bytter og Everton hadde mange unge spillere med, noe vi også hadde i andre omgang, så jeg synes det var flott at de alle var i stand til å få spille. Forhåpentligvis lover det bra for fremtiden til begge klubben.

- Det er alltid godt å se vennene dine igjen. Jeg er henrykt over at alle var involvert. Det er hyggelig at det gikk bra for dem. Det har vært mye arbeid de seneste ukene, så jeg vil nyte anledningen og forhåpentligvis er det gjort nå.

Jamie Carragher har tro på at han vil signere en ny treårskontrakt i løpet av de neste ukene.
- Jeg tror det det aldri har vært tvil om det. Klubben har hele tiden vært det viktigste. De vil avgjøre om de synes jeg er god nok eller ikke.

- Jeg er sikker på at med overgangsvinduet nå stengt er det kanskje noe vi kan ordne. Jeg tror det vil ta to minutter. Jeg har bestandig ønsket å spille for Liverpool hele karrieren, og jeg er sikker på at det vil bli tilfelle.

Nyervervelsen Paul Konchensky tror Carragher har flere år igjen på toppnivå.
- Jeg er glad for at alle spillerne kom tilbake for hans skyld. De har opplagt stor respekt for ham og han er vel respektert innad i laget. Han ser ut til å holde seg i form. Jeg tror han fortsatt har noen år igjen. Forhåpentligvis blir det i Liverpool, sier Paul Konchesky.

Etter kampen var det galamiddag på BT Convention Centre. Gerrard Houllier, Bruce Grobbelaar, Michael Owen, Joe Cole og Emile Heskey var blant de tilstedeværende.
- Det er flott for meg at jeg har vært i Liverpool så lenge. Jeg er stolt av det. Forhåpentligvis kan jeg avslutte karrieren i Liverpool.

- Hovedsaken er denne testimonialen og få inn penger til veldedighet. Det er noe som ikke skjer så ofte, så det er noe å nyte. Det er noe jeg og familien min er stilt av, sier Carragher.

Liverpools visekaptein er glad for å kunne gi noe tilbake til samfunnet gjennom 23 Foundation.
- Det er det virkelig. Mange mennesker ville like å gjøre det. Jeg er heldig som er i den posisjonen, så det er med rette at du gir overskuddet til veldedighet. Målet var å få inn £1M, og vi klarte det. det kommer til å tjene veldedighet i Liverpool og det kunne ikke ha gått bedre. Det handlet ikke om meg.

Carragher takker alle som har hjulpet ham med å organisere kampen.
- Mange som har hjulpet meg i karrieren har kommet. Det er mange som har hjulpet til med å organisere denne testimonialen, og de vil få en stor takk fra meg.

På forhånd var det knyttet spenning til hvilken mottagelse Michael Owen ville få.
- Jeg er henrykt over at Michael Owen fikk en god mottagelse ettersom han ikke måtte komme tilbake. Det må litt mot til. Alle forstår situasjonen til Michael. Han innså at han kanskje ville få litt mishagsytringer, og han fikk trolig det i begynnelsen av kampen.

Xabi Alonso kunne ikke være tilstede på Jamie Carraghers testimonial på grunn av landslagsoppdrag, men har skrevet en hilsen på Twitter til sin tidligere lagkamerat.
- Carra-dona testimonial today. LFC legend!! Congratulations mate. Sorry not to make it.