- Flott med gratisbilletter til barna

Roy Hodgson roser Liverpools nye eiere for å dele ut gratisbilletter til barn i følge med voksne i forbindelse med Liverpools hjemmekamp mot Utrecht i Europa League i neste uke.

Det er på initiativ fra John Henry og Thomas Werner at Liverpool FC har bestemt seg for å dele ut gratisbilletter til barn som ønsker å overvære kampen sammen med en foresatt. En voksen kan ta med seg inntil fire barn gratis ved kjøp av billett til £20 på Anfield Road End og Cententary Stand.

- Dette synes jeg er veldig, veldig bra. Jeg støtter tiltaket 100%. Det er en flott idé, og jeg håper at mange barn benytter seg av dette, fordi de er våre fans i fremtiden. Det er veldig smart å gjøre noe slikt som dette, uttaler manager Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har enorm respekt for fotballfans, og jeg er imponert over hvor stor del av lønnen sin de bruker på å følge sine lag. Vi må aldri glemme det.

- Vi som jobber innen fotballen og spillerne er priviligerte, når det gjelder lønnen vi mottar. Vi bør være 100% oppmerksomme på at det er folk der ute som bruker store deler av familiens inntekter, dersom de tar barna med på kamp, på å støtte laget sitt hvert eneste år. Alt vi kan gjøre for å gjengjelde dette, bør vi gjøre. Det første vi bør gjøre i gjengjeld er å spille bra og vinne fotballkamper, for det er hva fansen ønsker å se. Dersom vi kan gjøre andre ting i tillegg, vil jeg som manager alltid støtte slike tiltak 100%, avslutter manageren.