- For god for Europa League

Inters Diego Milito prøver å lokke til seg landsmannen Javier Mascherano, og sier han er for god for å ikke spille CL. Han virker trygg på at Inter blir Mascherano sin nye klubb. Danske linkes igjen. Riera på vei til Olympakios.

På en ellers rolig søndag er det stort sett spekulasjoner rundt spilleroverganger de britiske tabloidavisene skriver om. Javier Mascherano virker å være på vei bort fra Anfield, med neste stoppested Guiseppe Meazza. Tidligere har lagkaptein og landsmann Javier Zanetti uttalt seg om midtbanespilleren, og i dag er det angriper og landslagskompis Diego Milito som er ute for å lokke til seg Mascherano.

- Vi er veldig begeistret for tanken om at Mascherano skal komme til oss i Inter. Han har gjort det klart at han ønsker å komme hit, og det er bare opp til enkelte personer å komme til enighet nå, sier Milito i følge SkySports.com.

- Etter mitt syn får vi den beste defensive midtbanespilleren i verden, og Maradona rangerer han som en av de tre viktigste spillerne i Argentina-troppen sammen med Lionel Messi og Carlos Tevez. Så høyt blir han verdsatt.

- Det er urealistisk for Liverpool å tro de kan holde på Mascherano når de ikke en gang kan tilby Champions League-fotball, og heller ikke utfordrer Manchester United og Chelsea om ligatittelen.

- Manageren og Mascherano har et nært vennskap, så det vil ikke være noen klubber med bedre kort på hånden, inkludert Barcelona. Han har ønsket å komme hit en stund, men når Benítez tok over som manager ble det avgjort. Rafa har allerede gjort det klart at han ønsker å kopiere Jose Mourinho forrige sesong, og Javier er en naturlig vinner. Han vil finne ut at han kommer til en klubb hvor han vinner store troféer. Jeg tror det vil bli hardt for Liverpool å beholde sine toppspillere, inkludert Gerrard og Torres, men det er ikke min sak, avslutter dommedagsprofeten og Inter-spissen Milito.

Danske linkes igjen
En spiller som har blitt linket til Liverpool ofte over de siste to årene er dansken Christian Poulsen. Juventus-spilleren har aldri helt funnet seg til rette i Torino, og i følge italienske tabloider skal han være en av flere navn Liverpool igjen vurderer, nå som Javier Mascherano muligens blir solgt.

I følge Tuttocalcionews.it skal de røde være klar for å tilby Dirk Kuyt i en byttehandel.

Riera linkes igjen til Olympiakos
Albert Riera har de siste dagene blir linket til gresk fotball og Olympiakos. I følge The Mirror skal de røde kreve £4 millioner for vingen, som for tiden er sammen med troppen på treningsleir i Sveits og Østerrike.