- Gerrard bør ha kapteinsbindet fast

Danny Murphy mener Steven Gerrard bør få kapteinsbindet permanent for England. Tap for Gulacsi. Benkesliting for El Zhar.

Tidligere Liverpool-spillere Danny Murphy oppfordrer Englands landslagsjef Fabio Capello til å gi Steven Gerrard kapteinsrollen fast på landslaget. Steven Gerrard bærer armbindet bare fordi Rio Ferdinand er skadet. Men etter en rekke gode opptredener for England mener tidligere lagkamerat Danny Murphy at det er på tide at Steven Gerrard overtar kapteinsbindet permanent.
- Jeg tror det er den sterkest mulig sak for Steven å fortsette med det uavhengig av Rios helstilstand, sier Danny Murphy ifølge Liverpoolfc.tv.

- Han leder med eksempel, noe han har vist i de to seneste kampene, og han er den beste spilleren på England.

- Han fremstår som en skikkelig leder. Han hadde bindet i VM og har vært en skikkelig inspirasjon i de to åpningskampene.

- Det finnes ingen bedre til jobben. Dette er inge dolk til Rio på noen som helst måte. Han har absolutt ikke gjort noe galt, men tatt i betraktning skadestatistikken vil han være takknemlig for å komme tilbake i troppen.

- Bare det å være tatt ut i Englandstroppen igjen vil være nok for ham.

England møter Sveits i EM-kvalifiseringskamp i Basel  i morgen. Oppgjørest sendes direkte på TV2 Sport 2. Avspark klokken 20.45.

Tap for Gulacsi
To Liverpool-spillere var opptatt med landskamper på lørdag. Utlånte Nabil El Zhar satt på benken da Marokko skuffet med 0-0 i Rabat mot Sentralafrikanske republikk i den første kvalifiseringskampen til Afrikamesterskapet. Peter Gulacsi kunne ikke forhindre at Ungarn U21 tapte 0-1 hjemme i EM-kvalifiseringen mot Wales U21.