- Gerrard kan være en katalysator

Sammy Lee mener at en skadefri Steven Gerrard kan være en katalysator for Liverpool i å sikre en Champions League-billett. Rafael Benítez ikke fornøyd med Alberto Aquilani mot Bolton.

Steven Gerrard er tilbake fra en hamstringskade, og har startet Liverpools to seneste kamper. Assistentmanager Sammy Lee tror lagkapteinen kan bli en nøkkelspiller i kampen om en Champions League-plass.
- Det er alltid stort å ha ham på treningsfeltet, og alle kjenner til hans innflytelse på laget. Det er hyggelig å ha hans kvalitet i og rundt plassen, uttaler Sammy Lee til Liverpoolfc.tv.

- Å ha ham skadefri kan være enormt for oss. Alle vet det. Vi jobber hardt for å sørge for at Stevie er frisk, i kampform og klar for oss. Han jobber også hardt. Det gjør han alltid.

- Det er stort å ha spillere av hans slag, av hans kvalitet, rundt oss. 

 
Alberto Aquilani var tilbake i startoppstillingen mot Bolton, men Rafael Benítez var ikke fornøyd med italienerens spill.
- Aquilani spilte ikke bra, men laget spilte ikke bra i 1.omgang. Det er vanskelig når midtbanen ikke er komfortable i ballinnehavet, så han vil også være frustrert, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Han har trent meget bra. Han har hatt en meget god uke, Vi ønsket å gi ham muligheten til å spille på Anfield. Forhåpentligvis vil det gå bedre neste gang.