- Gerrard trives i ny rolle

Englands landslagssjef Fabio Capello mener Steven Gerrard trives i rollen sentralt på midtbanen under Roy Hodgson. James Milner er imponert over landslagskollegaen.

Steven Gerrard har som regel spilt hengende spiss de seneste sesongene, men under Roy Hodgson har lagkapteinen fått plass mer sentralt på midtbanen. Landslagssjef Fabio Capello brukte Gerrard i tilsvarende rolle for England mot Sveits tirsdag, og det ga resultater.
- I lang tid har Steven Gerrard spilt hengende spiss i Liverpool, men i år er han midtbanespiller, uttaler Fabio Capello ifølge Liverpoolfc.tv.

- I den posisjonen spiller Steven fantastisk. Han er sterk i hvert moment og alltid god. Han vinner tilbake ballen, og når han gjør det, så er hans pasninger meget viktige.

Manchester City-spilleren James Milner er imponert over landslagskollega Steven Gerrard.
- Når du har gode spillere, så vil det skinne igjennom. Du vet at Steven Gerrard er en topp spiller som vi er heldige å ha. Han har vist sine lederferdigher.

- Ikke alle behøver å rope. Han vil gjøre det, slå av en prat og rope til deg når det trengs. Han leder med et eksempel på banen, uten eller med ball. Vi er heldige som har en slik spiller. Jeg er heldig som har en slik spiller å se opp til og kunne lære av så mye som mulig.