- Gerrard var fremragende

Roy Hodgson trekker naturlig nok frem Steven Gerrard etter 3-1-seieren mot Napoli. Kapteinen kom inn ved pause og scoret ekte hattrick. Ngog ut med krampe.

Liverpool hadde ikke overbevist i 1.omgang og lå under 0-1 mot Napoli til pause da Roy Hodgson satte inn Steven Gerrard for Milan Jovanovic. Hjemmelaget produserte sjanser i andre omgang, men fikk ikke ballen i nettet før Steven Gerrard var oppmerksom på et tilbakespill fra Dossena i det 75. minutt.. Kapteinen scoret så fra ellevemetersmekret, før han elegant fikk sitt hattrick da å vippet ballen over keeper og i mål like før slutt.
- Han var fremragende. Jeg synes ikke vi hadde spilt så dårlig i 1.omgang. Jeg synes vi var litt uheldige som lå under med et mål til pause etter en feil som vi ble straffet for, sa Hodgson på pressekonferansen etter kampen.

- Men i andre omgang ble hans entre på banen en katalysator. Det galvaniserte tilskuerne og laget. Måten han scoret det første målet på illustrerte energien og gløden laget viste i andre omgang.

- Jeg er glad for at vi fikk belønning for det, men vi skylder ham en stor takk. Men jeg er sikker på at han er den første som står ved meg når jeg sier det også var en stor lagprestasjon i andre omgang.

- Selv om han får hyllesten, vil han være enig i at hele laget spilte bra etter pausen. Vi fortjente å vinne kampen.

- Jeg synes det var en ekte leders opptreden i dag. Det målet som ga oss utligningen var et pent mål. Det var en kapteins mål, en type som ønsker å få laget sitt tilbake i kampen og som var bestemt på å få ballen i nettet. Det blir selvsagt satt pris på av meg og min stab, så vel som av tilskuerne.

Roy Hodsgon fikk spørsmål om han egentlig ville ha hvilt Gerrard istedenfor å sette ham inn for Jovanovic.
- Jeg ønsket å vinne kampen. I pausen følte jeg at den beste muligheten for å vinne kampen var å sette ham inn. Jeg antar det ville ha vært hyggelig å pakke ham inn i bomull dersom vi hadde ledet med to eller tre mål til pause.

- Men Steven liker å spille. Han er som Jamie Carragher og Pepe Reina. De ønsker å spille. De søker ikke etter hvileperioder. De forstår hva jeg prøver å gjøre, men de søker ikke etter det. Det er aldri noe problem dersom jeg ønsker å sette dem innpå. De er de første til å rekke hånden i været og si: "Dersom du trenger meg, er jeg her”, noe som er flott.

Seieren mot Napoli betyr at Liverpool har tre strake seirer. Roy Hodgson ønsker ikke å ta av foran kampen mot ligaleder Chelsea på søndag.
- Vi må være varsomme. Vi spiller mot Chelsea neste gang, og det er en vanskelig kamp. Hvis jeg sier ja og vi taper, vil jeg se ut som en tosk. Jeg ønsker ikke det.

- Desto mer vi jobber sammen, jo mer fornøyd blir jeg med måten laget ser ut på banen. Det er fortsatt arbeid å gjøre. Alle vet det; spillerne og de jeg jobber med. Men selvsagt er det hyggelig å ha tre strake seirer. Du får ikke det så ofte på dette nivået i fotball. Det ville være fint å få fire.

- Du trenger stabilitet i prestasjonene for å gjøre det bra i den ligaen vi spiller. Vi trenger å gjøre det uke etter uke.

David Ngog ble stemplet stygt på leggen, og ble tatt av banen før slutt.
- Vi undersøker det. Vi tok ham ikke av på grunn å smellen i leggen. Vi tok ham av fordi han hadde litt krampe. Han jobbet veldig hardt i kampen. Men det var en stygg takling. Jeg bare håper han vil bli bra til søndag fordi vi er litt tynt besatt i angrepet.

- Hvis vi mister ham, har vi ikke samme kvalitet i valget med å spille med to helt fremme eller erstatte Fernando Torres dersom det vil bli nødvendig i kampen.