- Glad Gerrard ikke spiller

Newcastles ferske manager, Alan Pardew, er glad for at Steven Gerrard ikke kan spille for Liverpool på St James' Park i morgen. 49-åringen husker godt at Gerrard snøt ham for en FA-cuptriumf med West Ham i 2006.

- Man må bare innrømme at det er en bonus for oss at Liverpool må stille uten Gerrard, uttaler Pardew til The Shields Gazette.

- Han er en talisman for dem. En stor spiller. Så det er gode nyheter, legger han til.

- Men Liverpool har gjort det bedre den siste tiden, og begynner å vise muskler. Det vil være en stor skalp for oss og et flott kupp, om vi klarer å slå dem.

Pardew har scouserne Kevin Nolan og Joey Barton tilbake til denne kampen, og det samme er trolig også tidligere Liverpool-spiller Danny Guthrie.

- Vi har et par spillere fra Liverpool-regionen. Jeg tipper de vil være ganske så motiverte for denne kampen. Jeg må få tenningsnivået riktig. Det mener jeg blir utrolig viktig.

- Dersom tenningsnivået blir for høyt, kan vi plutselig være redusert til 10 spillere, og det er noe jeg definitivt ikke ønsker mot Liverpool, da de er gode til å holde på ballen. Vi må være veldig fokuserte, og håndtere dette på riktig vis.