- Glem Reina

Roy Hodgson kommer med klar henstilling til klubber som er interessert i Pepe Reina. Liverpool FC ønsker verken å selge Reina, Torres eller noen av de bedre spillerne.

Manchester United og Arsenal sies å være svært interessert i Pepe Reina. De seneste ryktene antyder at Manchester United vil legge £12M på bordet. Roy Hodgson er imidlertid fast best på å beholde keeperen.
- Det (Reina til United) var bare en av disse historiene som ser ut til å dukke opp, det er bare skuffende og irriterende, fastslår Roy Hodgson overfor Liverpool Echo.

- Pepe er fantastisk her, han er livsblodet i dette laget.

- Alt han gjør rundt laget er fremragende, han er alltid livlig i garderoben, han er alltid førsteklasses på trening og han ønsker hele tiden å gjøre mer for å forbedre seg.

- Han krever mer fra dem rundt seg, han driver alltid andre frem. Han er en av spillerne vi setter høyest.

- Vi har ikke hørt noe fra Manchester United, og mer til poenget, vi ønsker ikke å høre noe fra Manchester United.

- Hvis Ferguson ser seg om etter sesongen og han har mye penger å bruke på en erstater for van der Sar, vil han kanskje svært gjerne ønske seg Pepe Reina fordi han er den beste.

- Vi ønsker ikke å selge ham. Jeg ville like å tro at vi kommer til å bli en suksessfull klubb igjen, og Pepe er viktig i så måte.

Hodgsons kommentarer i forrige uke om at han frykter at Fernando Torres kunne gå til Manchester United om Wayne Rooney dro, har fått supportere til å reagere. Hodgson påpeker at han ønsker å bygge et suksessfullt lag som inkluderer Torres, Reina og Gerrard.
- Vi ønsker å love spillerne her at vi kommer til å være der oppe igjen og kjempe. Vi er ikke ute etter å selge noen av våre bedre spillere.

- Men samtidig ville jeg vært skuffet om lag som Manchester United, Chelsea, Barcelona og alle lag med penger ikke så på våre spillere.

- Hvis jeg var Fernando Torres, ville jeg forvente at enhver toppklubb i Europa jaget meg. Det er bra ettersom det betyr at han gjør jobben sin. Men vi trenger ikke pengene, og vi ønsker ikke å selge.