- Godt å være tilbake

Dirk Kuyt var tilbake på banen mot Chelsea, etter fem kamper på sidelinja med skade. Man kunne på ingen måte se at nederlenderen har gått skadet i nesten fire uker.

Kuyt var nest sist på ballen da Fernando Torres gjorde sitt første mål i 2-0 seieren over Chelsea i går. Etterpå berømmet han Torres for to flotte scoringer.

- Vi har hele tiden hatt tro på Fernando. Det er det ingen tvil om. Du ser at laget spiller bedre for hver uke som går, og for hver kamp vi spiller. Fernando blir også bedre og bedre. Han satte sine scoringer på briljant vis, uttaler Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Vi er meget godt fornøyd med laginnsatsen. Jeg synes vi spilte veldig bra i første omgang. I annen omgang måtte vi forsvare oss, og alle gjorde en meget god jobb. Pepe Reina spilte en ny fantastisk kamp. Han holdt nullen, og gjorde en utmerket jobb, fortsetter han.

- Det var et flott øyeblikk for meg da jeg slo pasningen til det første målet. Jeg har jobbet veldig hardt for å sli skadefri igjen, og jeg var klar over at Chelsea ikke var den enkleste motstanderen å gjøre comeback mot. Men det ble en flott dag. Det var et perfekt øyeblikk når jeg så at Torres satte pasningen min i mål.

- Jeg vil også skryte av det medisinske støtteapparatet, som har jobbet hardt for å få meg skadefri igjen så raskt. De har hjulpet meg mye, og jeg er veldig takknemlig overfor dem.

- Det var tøft å komme tilbake etter fire uker på sidelinja og bare to treningsøkter sammen med laget, men manageren spurte om jeg var klar, og jeg sa ja. Fysisk føler jeg meg fin. Jeg fikk et par spark på ankelen, og den er litt sår. Men jeg klarer å gjøre alt jeg skal gjøre, så jeg er godt fornøyd med hvordan rehabiliteringen har gått.

- Jeg har ikke vært plaget med mange skader i løpet av karrieren, men jeg har hatt to alvorlige skader denne sesongen. Da jeg var i garderoben i Amsterdam etter landskampen hvor jeg pådro meg skaden, sa de at jeg muligens måtte opereres. Dersom det hadde vært tilfelle, ville jeg ha vært ute i månedsvis. Det var et tøft øyeblikk, men jeg var heldig. Det er godt å være tilbake.

Nå venter en bortekamp mot Wigan for de røde. Kuyt håper at både han og hans lagkamerater klarer å bygge videre på seieren over Chelsea.

- Vi visste at dersom vi vant denne kampen, kunne vi komme opp på øvre halvdel av tabellen. Publikum støttet oss som vanlig, og nå har vi vunnet fire kamper på rad. Vi håper å forlenge den seiersrekken.

- Vi har alltid hatt tro på oss selv. Alle kjenner til at vi slet i begynnelsen av sesongen, men slike ting skjer i fotball. Vi har en ny manager og nye spillere, og av og til tar det litt tid før alt faller på plass.

- Vi ser alle at vi blir bedre og bedre. Vi spilte utmerket i første omgang mot Chelsea, og forsvarte oss veldig godt etter pause. Nå reiser vi til Wigan på onsdag, hvor vi ønsker å hente tre nye poeng. Klarer vi det, vil vi snart være tilbake blant de fire beste på tabellen.