- Godt forhold til spillerne

Rafael Benítez ble i dag presentert som Inter-manager. Tilbakeviser at han hadde mistet tilliten fra spillerne. Tvert i mot hadde han et godt forhold til flesteparten i troppen. Trist å forlate klubben.

Rafael Benítez ble i dag presentert som Inter-manager på en pressekonferanse i Milano. Spanjolen mener han forlot Liverpool med et godt forhold til flesteparten av spillerne, og avviser samtidig ryktene om at han hadde mistet spillernes tillit.
- Jeg har vært i kontakt med 95 prosent av spillerne. Alt var fint, veldig gode meldinger og veldig positive meldinger, uttalte Benítez på pressekonferansen ifølge skysports.com.

- Forholdet til flesteparten er meget godt. Kanskje du finner noen medlemmer i troppen som ikke er fornøyd, men det har vært bra.

- Det var vanskelig å forlate Liverpool etter å ha arbeidet der i seks år. Jeg hadde flotte stunder der. Min datter er også syv år, hun har nesten levd hele sitt liv der.

- Klubben var fantastisk, fansen var strålende, så det var en trist dag da jeg måtte reise. Men ting forandret seg, så jeg måtte gjøre det.

Benítez har snakket med Steven Gerrard etter at kapteinen fylte 30 år den 30. mai.
- Jeg var i kontakt med Gerrard da det var fødselsdagen hans, og alt var fint. Det var bra. Han forsøkte å ha fokus på VM, ingenting annet.

Den tidlgiere Liverpool-manageren ønsket ikke å kommentere sitt forhold til eierne Tom Hicks og George Gillett.
- Eierne er eierne.Nå er jeg i en annen klubb, jeg er veldig glad for å være her.

- Mitt forhold til Liverpool-fansen var flott fra begynnelsen av. Jeg håper det vil bli det samme her. Jeg tror fansen vil bli fornøyd.

Rafael Benítez har fått en toårskontrakt med Inter, og skal nå ta over etter Jose Mourinho som vant Champions League, Serie A og Coppa Italia med Milano-klubben forrige sesong.
- Mourinho gjorde en flott jobb her. Jeg er annerledes. Jeg liker å vine og  spille god fotball.

- Dette er en perfekt mulighet for meg. Inter hadde praktisk talt en perfekt sesong. Nå er det opp til meg å beholde denne vinnermentaliteten. Dersom vi vinner, vil det sikkert bli lettere å arbeide.

Javier Mascherano er en av spillerne som blir linket til Inter, men Benítez har ennå ikke snakket med ledelsen om transferplanene.
- Jeg har fortsatt til gode å snakke med klubben om markedet. Laget er det viktigste. Det vil ikke være lurt å forandre alt.