- Hadde egentlig ikke tenkt å ta den

Jamie Carragher sier etter hans testimonial at det aldri var planen hans å ta straffesparket han scoret på. Egentlig skulle Michael Owen ta det, men på grunn av reaksjonene fra publiukum ble det han som satte den.

Liverpool slo i dag Everton 4-1 i Jamie Carragher sin testimonial. På forhånd var det hvilken reaksjon Michael Owen skulle få, det de fleste hadde skrevet og pratet om. Han ble møtt av pipekonsert da han igjen tok på seg Liverpool-drakta med nummer 10 på ryggen. Egentlig skulle han ha satt straffesparket, men på grunn av publikumsreaksjonen tok Carragher på seg ansvaret.

- Jeg ba dommeren om å gi oss en straffe i den første omgangen, fordi jeg tenkte på Michael og ønsket at han skulle score. Jeg glemte helt at publikum ønsket å se meg ta den, sa Carragher til SkySports etter kampen.

- Han er min beste venn i fotballen, og det tok mye mot for han å komme tilbake i dag og spille for meg, selv om han visste han kom til å få mye pepper. Men jeg tror supporterne ville ha drept han om han hadde tatt straffen basert på deres reaksjon.

Carra var også glad for at Steven Gerrard fikk lov til å spille noen minutter, til tross for landskamp med England i går og på førstkommende tirsdag.

- Jeg vil gjerne sende en stor takk til folkene i FA, fordi det er ikke lett når det er mellom to store kamper. Men jeg tror det hjalp på at de vant i går.

- Gerrard er den beste spilleren jeg noen gang har spilt med, så jeg er glad for at han ble involvert. England gjør alltid en nedvarming dagen etter, så dette var hans nedvarming, avsluttet visekapteinen.