- Håper å selge i løpet av året

Tom Hicks sier i et intervju med SkySports News at han er skuffet over David Moores og uttalelsene han kom med i natt. Texaneren ingen intensjoner om å selge Torres eller Gerrard. Håper å selge klubben mot slutten av året.

Tom Hicks går altså ut og tar selv kontakt med SkySports News - etter at tidligere eier og styreformann David Moores i dagens The Times kom med hard kritikk av hvordan de to amerikanske eierne har behandlet klubben og dens supportere etter at de tok over styringen for snart 3,5 år siden.

- Jeg er skuffet over Moores. Vi har gjort alt vi kan på så mange måter. Vi har gjort klubben profesjonell, økt sponsorinntektene fra £40 millioner til £100 millioner, og doblet antall pund brukt på transfers, sier han til SkySports News.

- Vi har fått på plass et flott team til å lede klubben, i Purslow, Ayre og Nash. Det nye stadiondesignet er på plass, og nå som finansmarkedet er på vei tilbake til normalen kan den nye eieren bygge.

- Vi har ingen intensjoner om å selge Fernando Torres eller Steven Gerrard. Jeg håper å ha fått solgt klubben før nyttår, avsluttet Hicks.

Oppdatering: Tom Hicks sier også at man håper å få solgt klubben mot slutten av året. Det vil ikke nødvendigvis skje før neste sesong - og det virker heller ikke som at det er noen prioritet å få det gjort så snart som mulig. Han bekrefter at han verdsetter klubben til mellom £600 og 800 millioner - noe som er totalt urealistisk i dagens marked.

Han sier også, sjokkerende nok, at klubben er i langt bedre forfatning enn den var i da de overtok for tre år siden. Han er skuffet over at det har kommet så mye feilinformasjon fra folk som har en egen agenda.