- Håper fortsatt å lykkes i LFC

Krisztian Nemeth er ikke med i troppen som reiste til Sveits i går, men til tross for rykter om et bud fra italienske Lecce, har spilleren aller mest lyst til å lykkes i LFC.

Hele forrige sesong var Krisztian Nemeth på utlån i AEK Athen, hvor han scoret tre ganger på 17 kamper. Ungareren er en spiller man har hatt stor tro på i Liverpool, men som kanskje ikke helt har hatt den utviklingen man hadde håpet på. Han returnerte til pre-seasontrening på Melwood, men var ikke blant de spillerne som satte seg på flyet til treningsleiren i Sveits og Østerrike i går. Det har skutt fart i ryktene om at spilleren kan være på vei bort.

Italienske Lecce ble i helgen linket til spilleren, og det ble rapportert at det var lagt inn et bud på £1 million (£2 millioner i følge Liverpool Echo). Spilleren selv vil aller helst fortsette karrieren i Liverpool, i håp om å lykkes.

- Krisztian har en ganske klar mening, og han ønsker å forbli Liverpool-spiller. Han ønsker å lykkes som Liverpool-spiller, om klubben gir han muligheten til å kjempe om plassen. Nå er han tilbake på Melwood, jobber hardt, og ser framover. Dersom han føler han kan få sjansen til å spille med førstelaget, vil han gjøre alt han kan for å få det til. Men dersom ikke, så vil han være fornøyd med å gå på utlån til en annen klubb for en halv sesong, sier spillerens agent, Tibor Pataky, til Liverpool Echo.

- Det har ikke vært noen samtaler med Roy Hodgson enda, men vi vet mye om managerens filosofi fra den ungarske Fulham-spilleren Zoltan Gera. Men det viktigste er at Liverpool FC bestemmer seg om Krisztians fremtid. Han stoler på klubben, og dersom de ønsker at han skal returnere til AEK Athen vil vi tenke på det. Om de ønsker han skal gå til en av de italienske klubbene som viser interesse, så skal vi tenke på det.

- Han tror på seg selv, men er selvsagt realistisk. Om Liverpool sier han kan være her for å kjempe om en plass på førstelaget vil han gjøre det - men om ikke vil han respektere deres avgjørelse.

Nemeth har allerede debutert på det ungarske landslaget, i en kamp mot Tyskland i mai. Han håper å kunne spille en rolle for landslaget i kvalifiseringen til Euro 2012.

- Det ungarske landslaget er veldig viktig for han, og han vil slåss om en plass i troppen for Euro 2012-kvalifiseringen, avslutter spillerens agent.