- Hodgson kan ta oss langt

Liverpool har hatt en meget svak innledning på sesongen, men Paul Konchesky mener at Roy Hodgson er rett manager i sjefsstolen på Anfield. Backen synes laget viser fremgang nå.

- Han har trolig vært gjennom en av sine største nedturer i karrieren, uttaler Paul Konchesky til Liverpool Echo.

- Han ønsket å komme til Liverpool og gjøre det meget bra. Det har vært tøft for ham, akkurat som det har vært for oss, men det er han som må ta støyten for det.

- Men jeg tror han er mannen som kan ta Liverpool fremover. Han finner seg til rette med spillerne nå, og spillerne begynner å skjønne hva han vil. Han jobber hardt på treningsfeltet. Han ønsker å hjelpe deg til å bli bedre fra dag til dag.

- Han skammer seg ikke over å fortelle deg hva han synes bør skje. Dersom spillerne synes noe bør gjøres annerledes, vil han lytte og ta det til seg. Han begynner nå å få sine ideer ut. Jeg er sikker på at han kan ta oss langt.

- Vi har hatt en dårlig periode, Vi må holde sammen. Manager har tatt støyten av kritikken, men han har vist bra glød og forsøkt å løfte spillerne. Forhåpenligvis kan det gå fremover nå.

Paul Konchesky har sett at Tom Hicks og George Gillett har forlatt klubben, mens New England Sports Ventures har tatt over eierskapet. Backen har også slitt med en hamstringskade.
- Når du står på utsiden, leser du i det som skjer, men setter ikke skikkelig pris på det. Det er helt annerledes når du kommer inn og ser det selv. Det var hardt å finne seg til rette i begynnelsen.

- Men guttene har gjort at jeg føler meg ordentlig velkommen. Generelt har jeg hatt to flotte måneder her. Jeg ser frem til fremtiden, jeg føler meg frisk nå. Forhåpentligvis har jeg hatt min del av skader. Jeg ønsker bare å ha en god sesong nå.

Paul Konchesky håper at Liverpool kan bygge videre på kampene mot Napoli og Blackburn når Liverpool møter Bolton søndag.
- Det var ikke bare resultat, det var prestasjonen. Fra Napoli og frem til Bolton kan dere se at vi har blitt litt bedre og det har vært mye kjemping. Jeg synes det er tegn på at vi er på vei tilbake på sporet.

- Det er en mulighet at vi kan få litt momentum nå. Det ville vært tøft om vi ikke hadde fått et resultat forrige helg, men det føles bedre. Folk ser bare oppover nå. Målet er å vinne noen kamper på rad og komme oss videre.

- Vi hadde muligheter i kampene vi har tapt og spilt uavgjort, men nå du ikke har flaksen på din side, er det ikke mye du kan gjøre. Vi satte tonen på søndag og holdt det gående. Det var enveistrafikk, Vi måtte bare være tålmodig.

Tålmodighet kan bli viktig på Reebok Stadium søndag.
- De har endret spillemåte. Jeg var der da de møtte Fulham tidligere i sesongen. De forsøker å spille fotball, men de kan også spille langt om de trenger. Det vil bli vanskelig, men dersom vi kan starte som vi gjorde mot Blackburn, er det ingen grunn til at vi ikke kan vinne igjen.