- Hodgson klar innen to døgn

David Maddock i tabloidavisen The Mirror har truffet en del siden Christian Purslow ankom Liverpool FC. Nå i kveld melder han at Liverppool FC håper og tror at de kan offentliggjøre Roy Hodgson som klubbens nye manager innen 48 timer.

Roy Hodgson har vært ekspert for BBC i Sør-Afrika, men flyr i dag tilbake til London - muligens for å holde samtaler med Liverpool om den ledige managerjobben på Anfield. Det ryktes tidligere i uken at 62-åringen ville avvente interessen fra Liverpool i håp om å ta over det engelske landslaget dersom de gikk på en smell mot Slovenia i dag og ikke klarte komme seg videre fra gruppespillet, men England vant, og nå er engelskmannen i følge The Mirror veldig interessert i managerjobben i Liverpool FC.

DEBATT: Ny manager i Liverpool FC.

Hodgson har hele tiden vært Liverpool-styret og Christian Purslow sitt førstevalg til å overta etter Rafa Benítez, til tross for at Kenny Dalglish har lyst på jobben. Purslow og Dalglish skal ha holdt samtaler med flere aktuelle kandidater. Martin O'Neill, Manuel Pellegrini og Alex McLeish har alle blitt intervjuet. Styret anser likevel Hodgson, som tok Fulham til Europa League-finale denne sesongen, som den beste kandidaten.

I følge tabloidavisen håper Liverpool FC å kunne offentliggjøre Roy Hodgson som klubbens nye manager innen 48 timer. Maddock skriver videre at den nye manageren kan få bruke opp mot £50 millioner på spillerforsterkninger etter å ha solgt Yossi Benayoun for £5 millioner og Javier Mascherano for £35 millioner - men akkurat det anbefaler vi å ta med ti klyper salt.