- Ikke så skuffet over uavgjort

Roy Hodgson hadde blitt skuffet om Liverpool hadde tapt. Roser Pepe Reina for to mesterlige redninger i det målløse oppgjøret mot Birmingham. Avviser at han har avskrevet Liverpools tittelsjanser.

Pepe Reina vartet opp med to praktredninger mot Birmingham. Sisteskansen var sterkt medvirkende til at Liverpool fikk med seg ett poeng hjem til Merseyside.
- Jeg ville ha vært skuffet om vi hadde tapt denne kampen, så jeg er ikke så skuffet over uavgjort, sa Roy Hodgson på pressekonferansen etter kampen.

- Birmingham spilte ekstremt bra i første omgang. Pepe hadde to gode redninger, og dett var to ekstremt gode redninger.

- Jeg synes vi startet kampen bra, men så presset de oss skikkelig og jobbet hardt. Det fremtvang feil og fortsatte å sende ballen inn i straffefeltet vårt. Vår backfirer og keeper ble hardt presset i den perioden.

- Vi ble bedre og begynte å skape sjanser på egenhånd etter hvert som kampen skred frem.

- Vi visste at dette ville bli en svært tøff batalje, spesielt etter landskampene da vi ikke har sett spillerne på ti dager. Men jeg er mer enn fornøyd med måten laget opptrådte og måten vi beholdt fasong og disiplin.

- Jeg synes vi kan være fornøyd med det faktum at vi har reist ubeseiret herfra, fordi vi vet at Birmingham er kapable til å vinne kamper på St. Andrews mot all type motstand.

- Jeg synes vi holdt oss bra til oppgaven. Det er ennå tidlig for meg og laget. Vi har fått inn spillere som forsøker å få forståelse av hva vi krever av dem.

- Men jeg synes det var en underholdende 0-0-kamp. Det ble ingen scoringer, men det var opplagt mye spenning og mye godt pasningsspill.

- Dette er en veldig vanskelig plass å komme til. De har en god hjemmestatistikk. Jeg tror de er ubesieret på gud vet hvor mange kamper, så vi visste det ville bli vanskelig.

Roy Hodgson tilbakeviser at han har uttalt at Liverpool ikke kan vinne ligaen denne sesongen.
- Jeg sa ikke det fordi jeg setter ingen mål. Mitt mål er å forberede laget på å gjøre det bra i hver kamp vi spiller. Så får vi se hvor det bringer oss. Jeg setter ikke mål, og jeg vet ikke hvor de sitatene kommer fra.

- Kan laget vinne ligaen? Jeg vet ikke. Vi skal ta hver kamp som den kommer, jobbe hardt i hver kamp. Så får vi se hvor vi er i mai. Jeg finner det bemerkelsesverdig at folk diskuterer hvem som vil vinne ligaen etter fire kamper.