- Ingen bør avskrive Fernando

Glen Johnson tror det bare er et tidsspørsmål før Fernando Torres er tilbake i toppform. Spissen har en glimrende statistikk mot morgendagens motstander, Sunderland, som han har scoret fire mål mot.

- Jeg føler meg veldig trygg på at Fernando snart vil være tilbake i sin beste form, og det tror jeg han selv er trygg på også. Forhåpentligvis kan vi gi ham noen sjanser i morgen, sier Johnson til Liverpoolfc.tv.

- Alle vet hva Fernando er kapabel til, og vi har alltid hatt stor tro på at han vil score mål for oss. Det er sjelden Fernando blir borte i en kamp, og når det skjer, er det ikke lenge. På søndag skaffet han oss både straffesparket og frisparket vi gjorde mål på.

Johnson mener at Liverpools tabellplassering gir et feilaktig bilde av lagets kapasitet.

- Vi har møtt flere tøffe motstandere enn noen av våre rivaler. Vi fikk et poeng mot Arsenal med ti mann på banen, og var uheldige som ikke vant den kampen. Vi har også spilt borte mot City og United, så vi har spilt flere storkamper allerede. Alle slår alle, så for øyeblikket tror jeg det ser verre ut for oss enn det virkelig er.

Nå står hjemmekamper mot Sunderland og Blackpool på programmet. Johnsons målsetting er å ta seks poeng og klatre på tabellen.

- Vi må vinne begge kampene. Vi har fordelen av hjemmebane, og må benytte oss av den. Klarer vi det, vil ting se annerledes ut.

Johnson fant selv veien til nettmaskene i 3-0 seieren over Sunderland på Anfield i mars.

- Jeg husker scoringen, og det var en god følelse. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det samme i morgen. Jeg håper jeg klarer å score noen mål for laget. I de første kampene er det mange som sliter med å finne formen, men jeg føler meg i fin form, så jeg kan ikke klage.

Liverpools nummer to advarer imidlertid mot Sunderlands Darren Bent, som virker å være i scoringshumør igjen. Han har nemlig gjort fem mål så langt, og nettet Sunderlands utligningsmål på overtid mot Arsenal sist lørdag.

- Han er en stor trussel. Trolig deres største trussel om jeg skal være ærlig. Han har gjort mange mål i alle klubber han har spilt for. Det er hva han gjør best. Han er en målscorer. Han er som mange spisser. Han kan være usynlig i 80 minutter, og så scorer han slik som mot Arsenal forrige uke.

- Jeg mener han er en av de mest undervurderte spissene i engelsk fotball. Jeg husker når Charlton kjøpte ham for £2M for flere år siden. Det var et av de beste kjøpene de noensinne har gjort. Han er en fantastisk spiller.

- Sunderland har også rekordkjøpet Asamoah Gyan, som spilte i VM. Han virket bra i Sør-Afrika, og jeg er sikker på at han vil bli en god spiller for Sunderland.