- Ingen kontakt fra Juventus

Agenten til Rafael Benitez avviser at manageren kan være på vei til Italia. Rafa er kun fokusert på de røde fra Anfield.

Rykter oppstått i Italia om at Rafael Benitez er favoritt til å ta over i Juventus, hvis Ciro Ferrara som ventet får sparken etter svake resultater i det siste, farer som ild i tørt gress også i England. Kilder nær Rafa hevder imidlertid at det er uaktuelt at Benitez vil forlate Merseyside. Agenten til Liverpools manager, Manuel Garcia Quilon, avviser også at man har hatt noe kontakt med Juve.

- Jeg har ikke hatt noe kontakt med Juventus eller noen annen italiensk klubb angående interesse for Rafa Benitez, sier Quilon.

- Det har vært rykter som har linket Rafa til Juve, slik som det har vært rapporter om at Hidding skal til Juve. Dette er imidlertid kun spekulasjoner i media og bærer ingen sannhet.

- Rafa har fire år igjen av sin kontrakt med Liverpool. Han føler at han har styrken til å fortsette med sitt lag og er helt fokusert på å bringe dem oppover tabellen.

Benitez ble også presset hardt på Juventus-linken av journalister etter kampen i Wolverhampton i går kveld.

- Jeg foretrekker å snakke om kampen. Om spekulasjonene er distraherende? Jeg var veldig fokusert på å gjøre de riktige tingene og forsøke å vinne kampen i dag. Om det er smigrende å bli linket til Juventus? Jeg foretrekker å konsentrere meg om kampen, var svaret Liverpool-manageren kom med.