- Ingen krise uten ny spiss

Jamie Carragher ser ikke på det som krise at Liverpool ikke klarte å hente inn en ny spiss før overgangsvinduet stengte på tirsdag. Scouseren synes David N'Gog har hatt en fin utvikling det siste året.

Roy Hodgson fikk aldri inn den angriperen gjerne ønsket seg før overgangsvinduet stengte på tirsdag. Etter å ha blitt kraftig linket til Ola Toivonen og Carlton Cole, i tillegg til spillere som Mario Gomez, Roman Pavluychenko og Roque Santa Cruz, endte man opp med ingen ny spiss på Anfield. Jamie Carragher tror ikke det vil ha noen stor påvirkning på hvordan det går i årets sesong.

- Dersom du tenker på de store forandringene i klubben med idrettsvitenskapsavdelingen, synes jeg at vi foreløpig har klart oss bra i starten av sesongen med tanke på skader. Vi håper Fernando Torres holder seg så skadefri som mulig, sier Carragher til Liverpool Daily Post.

- Men jeg synes David N'Gog de siste 12 månedene har blitt en helt ny spiller, og han har startet den nye sesongen fantastisk. I tillegg har vi også Dirk Kuyt og Ryan Babel.