- Ingen var fornøyd

Dirk Kuyt tror ingen av Liverpools spillere var fornøyd med hva de presterte før jul. Spillerne skal ikke være påvirket av spekulasjonene rundt Benítez' fremtid. Selvtilliten på vei tilbake.

Liverpool vant 2-0 mot Bolton, og førstkommende lørdag venter Everton i lokaloppgjør på Anfield.
- Derbyet er veldig viktig, men det er også poengene. Vi har ikke råd til å tape flere poeng. Hvert poeng er viktig nå. Dette var en god seier for oss som vil forberede oss godt til lokaloppgjøret, uttaler Dirk Kuyt til Liverpool Daily Post.

- Selvtilliten er meget viktig i kampen, og vi hadde ikke det for et par uken siden. Vi kunne imidlertid se i dag at selvtilliten vår ble bedre så snart målene gikk inn. Til slutt kunne dere se et lag med gode spillere som skapte mange sjanser.

- Vi er veldig fornøyd med resultatet og enda en kamp med buret rent, noe som er veldig viktig for oss.

- Det blir bedre og bedre for oss, og spesielt de siste 25 minuttene spilte vi den type fotball som vi ønsker. Vi ønsker fremgang.

- Vi vet at vi har mye kvalitet i laget, men i 1.omgang gikk det ikke som vi ønsket. Vi har lagt det bak oss nå. Vi ser fremover til målet som er å ende blant de fire beste.

Dirk Kuyt avviser at spillerne har blitt påvirket av spekulasjonene rundt Rafael Benítez fremtid.
- For å være ærlig har det ikke hatt noen innvirking i garderoben.

- Vi er bare fokusert på jobben. Vi beseiret ikke Wolves, så vi måtte sørge for at vi gjorde jobben mot Bolton.

- Hovedsaken vi snakket om var å holde buret rent. Det skjer oftere og oftere nå, noe som er veldig positivt, og vi scorer mål igjen.

- Vi kan bare fokusere på fotball, ikke på noe som foregår utenfor banen.

- Så vidt meg bekjent er det ingen tvil om managerens stilling. Jeg har ikke hørt noe fra innenfor klubben som antyder at det er problemer eller at manageren kan forsvinne.

- Når resultatene ikke er gode, vil spillerne, manageren og alle involvert i laget få en del kritikk. Når du spiller for Liverpool Football Club, bør du alltid spille om trofeer. Du bør være utfordrer til ligaen. Når det ikke går den veien du ønsker, så er det uunngåelig at du vil få kritikk og at folk snakker om andre saker enn fotball.

- Det vi har gjort bra er å jobbe hardt for å få endret på ting. Vi har vært uheldige med noen få skader, men spillere er på vei tilbake nå, og vi blir bedre.

- Vi har lært mye i løpet av denne perioden, og det har gjort oss sterkere.

Liverpool er nå ubeseiret på seks ligakamper, og Kuyt tror nå at laget er i bedre form.
- Jeg tror det. Jeg tror at vi for et par uker siden ville ha tapt Wolves-kampen, mens vi holdt nullen, kom tilbake og slo Bolton og holdt buret rent enda en gang. Definitivt begynner ting å snu, men vi må holde det gående.

- Vi har ikke råd til å slappe av og tenke at det har snudd fullstendig. Det er en lettelse (å score igjen), men hovedsaken er at laget spiller bedre nå, og min egen prestasjoner vil også forbedre seg.. Hvis du spør aller spillerne om de var fornøyd med sine prestasjoner første halvdel av sesongen, tror jeg innen ville si at de var fornøyde.

- Hvis du ser hvor vi ligger på tabellen, og vi har nettopp blitt utslått av Champions League, så kan du ikke være glad.

- Vi må jobbe hardt for å forbedre oss.