- Insua vil bli

Ifølge Liverpools daglige leder, Christian Purslow, vil Emiliano Insua bli i Liverpool, til tross for italiensk interesse. Liverpool overbevist om at de beholder Torres.

- Insua blir
Liverpools daglige leder Christian Purslow gjør det klart at Emiliano Insua ikke ønsker å forlate Liverpool til tross for sterke spekulasjoner om framtiden.

21-åringen kom til Anfield i 2007 og hadde en varierende sesong. Etter at Rafael Benitez forlot klubben er det stilt spørsmålstegn ved Insuas framtid i klubben. Purslow dysser ned ryktene.

- Det eneste fokuset denne klubben har er å finne en ny trener og så gå gjennom spillermaterialet med ham, sier Purslow til det italienske nettstedet calciomercato.com.

Ifølge fotballnettstedet har klubber som Fiorentina og Lazio vist interesse for den argentinske venstrebacken.

- Jeg kan ikke bekrefte denne interessen, annet enn å si at Insua har et godt rykte i Italia. Jeg vet at Lazio kom til England for å se ham siste sesong. Det er tvilsomt at spilleren ønsker å forlate Liverpool. Ønsker han å komme med en slik forespørsel til klubben, med bakgrunn i klubbens vanskelige situasjon, så kan vi prate, sier Purslow.

Klubben tror Torres blir
Ifølge tabloidavisen News of the World tror Liverpool-hierarkiet at Fernando Torres blir i klubben kommende sesong. Lag som Barcelona, Chelsea og Manchester City skal ha vist interesse for Torres, og overgangsspekulasjonene har økt i omfang etterhvert som problemene, tabellsituasjonen og underskuddet til LFC har økt i omgang. Men i Liverpool-ledelsen skal overbevisningen være sterk om at Torres har trøye nummer ni i helrødt fra august av.

Torres skal ha vært i nær kontakt med LFC-ledelsen også under VM og 26-åringen skal ha signalisert at han trives på Merseyside og at han ønsker å gi klubben ett år til. Ifølge tabloiden står Torres klar til å ønske Roy Hodgson velkommen som ny manager i klubben i neste uke, men den opplysningen kan det kanskje være grunn til å ta med minst en klype med salt.