- Jeg blir en bedre spiller

David Ngog innrømmer at det har vært vanskelig å håndtere de fysiske kravene i Premier League, men mener at han helt klart har blitt en bedre spiller av det. Han må likevel utvikle seg enda mer.

David Ngog har spilt 20 kamper fra start og kommet inn 27 ganger for Liverpool. På de kampene har han nettet ti mål. 20-åringen har spilt i en rekke tøffe oppgjør siden overgnagen fra Paris St. Germain sommeren 2008, speielt i det livlige Merseyside-derbyet i forrige måned. Men franskmannen føler at det å spille mot noen av ligaens beste forsvarsspillere har hjulpet ham til å bli en bedre spiller.

- Ingen kamper i Premier League er noen gang enkle, spesielt på bortbane, uttaler Ngog til LFC Weekly.

- Mange av lagene er svært fysiske og du må kjempe for alt.

- Du må være sterk og virkelig kjempe for å få tak i ballen og beholde den til lagkameratene dine kommer fremover for å gi støtte. Det var noe jeg ikke synes var lett i begynnelsen.

- Nå tror jeg at jeg er sterkere i slike situasjoner. Jo mer erfaring du har fra å spille slik, jo tryggere blir du.

- Jeg tror jeg blir en bedre spiller, og jeg vet at jeg må bli det. Hvis jeg kan bli det, vil jeg bli glad.

- Jeg har greid å score noen mål, noe som er tilfredstillende. Men det er hva folk forventer av spissene, det er vår jobb. Forhåpentligvis kan jeg score flere i fremtiden.

Fernando Torres' retur etter skade har betydd at Ngog kun har fått tre kamper som innbytter etter å ha startet Europa League-kampen mot Unirea Urziceni 25. februar.

- Det er flott å ha Fernando tilbake på laget igjen. Det er åpenbart at han hjelper oss alle til å spille bedre fordi han er så god.

- For en ung spiss som meg er det også flott å ha en slik spiller her. Han er en av de beste i verden. Alt jeg kan gjøre er å være klar og ta muligheten til å spille når jeg får den.