- Jeg blir på Anfield

Steven Gerrard går i dag ut og beroliger alle bekymrede røde. Kapteinen blir på Anfield, og gleder seg til å spille sammen med Joe Cole. Kapteinen er også imponert over Roy Hodgson og managerens planer.

Gode nyheter har vært en mangelvare så langt for røde supportere. I går fikk vi gladnyheten om at Joe Cole var blitt Liverpool-spiller, og i dag setter lagkaptein Steven Gerrard en stopper for alle ryktene og spekulasjonene med å fortelle at han blir i Liverpool FC. Kapteinen gleder seg veldig til å spille med klubbens, sannsynligvis, nye nummer 7.

DEBATT: Steven Gerrard

- Det er en strålende signering for oss. Jeg kjenner Joe godt gjennom landslaget, og har sett hvilken utmerket spiller han er. Han bevist hvor god han er gjennom mange år i Premier League, og enkelte ganger mot oss. Det vil bli fantastisk å spille sammen med han i den røde Liverpool-drakta, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Jeg har fortalt han om hvor stor denne klubben er, og jeg er sikker på at spillere med slikt talent som Joe har er hva våre supportere ønsker å se.

I hele sommer har Steven Gerrard blitt linket til Real Madrid. Spilleren har blitt kritisert for å ikke ha gått ut offentlig om fremtiden sin.

- Jeg gjorde det klart at jeg bare måtte konsentrere meg om VM, og så reise på ferie med familien. Jeg ønsket å få muligheten til å møte Roy Hodgson privat, og etter å ha gjort det, er jeg veldig imponert over planene hans for fremtiden.