- Jeg er ansvarlig

Roy Hodgson reflekterte over 1-2-tapet mot Blackpool, og tilkjennegir at han er ansvarlig for lagets resultater fordi han er manager.

Liverpool gikk på et meget overraskende 1-2-tap mot Blackpool på Anfield. Roy Hodgson var meget skuffet over første omgang. Lagene gikk til pause på stillingen 0-2, men Liverpool fikk en bra start etter pause og Kyrgiakos reduserte med en kontant heading etter 53 minutter. Men alle poengene ble med Blackpool hjem til Lancashire.
- Det er et dårlig resultat og en veldig dårlig dag. Det er ingenting mer jeg kan si. Jeg kan si det på humøret her (i presserommet) at dere kan forstå hvor dårlig dette er for oss, sa Roy Hodgson på pressekonferansen etter kampen ifølge Liverpoolfc.tv.

- Vi var veldig ivrige etter å komme tilbake på sporet, ta tre poeng og komme oss oppover tabellen. Ingen ord eller noe jeg kan si kan forandre på situasjonen eller gjøre det bedre.

- Det er meningsløst å forsøke å være positiv og si at andre omgang var bedre og at vi kunne fått utligningen fordi vi tapte kampen – en kamp vi ikke ønsket å tape.

- Fansen er berettiget til å få ut frustrasjonen sin, mye har skjedd som har frustrert dem. Jeg er ansvarlig fordi jeg er lagets manager. Når laget gjør det dårlig, får jeg kritkk, og det må jeg akseptere.

- Jeg antar at jeg er i en situasjon hvor jeg helst ikke vil tenke på kampen. Jeg antar at vi i første omgang ble korrekt straffet for labert spill. Vi hadde ballen like mye som dem, men vi gjorde ikke på langt nær nok til å tilfredsstille mine krav, klubbens krav eller spillernes krav til seg selv.

- Vi slapp inn to mål på kontringer da vi var høyt oppe på banen og mistet ballen på kanten av straffefeltet. Vi kom under 0-2 mot et lag som spilte bra i første omgang. I andre omgang kom vi ut og gjorde vårt beste for å snu dette, men vi klarte bare å få ett mål.

- Jeg vet ikke om nedturen ved å miste Fernando Torres tidlig med skade hadde en psykologisk effekt, jeg tror ikke det. Vi visste at de var et offensivt lag, men hvis vi håndterte ballene de sendte fremover, ville det bli sjanser for oss mot dem, og det var det som skjedde i andre omgang.

Liverpool ligger nå på 18.plass, under nedrykksstreken, foran møtet med Everton 17. oktober.
- Min bekymring er å få oss til å spille opp mot vårt fulle potensial. Vi gjør det bare i perioder og ikke fra første til 90. minutt.

- Jeg tror ikke det er fordi spillerne ikke har den rette innstillingen i starten av kampene - jeg tror ikke det. Men i starten av kampene er vi ikke på det intensitetsnivået vi er på etter pause. Vi burde ikke kommet under før vi får den type reaksjon vi fikk.

Roy Hodgson fikk spørsmål om de første månedene i sjefsstolen i på Anfield.
- Det har vært rart. Den første delen var ikke så ille - vi fikk noen gode resultater i Europa.

- Vi har også hatt vår del av flaks i ligakampene, men det har forlatt oss de seneste ukene. Jeg antar at alt jeg tenker på er betinget av de seneste ukene. Vi røk ut av Carling Cup mot Northampton, vi klarte ikke å vinne hjemmekampen i forrige uke og enda verre er det at vi tapte en hjemmekamp denne uken mot et lag som nettopp har rykket opp.

- For øyeblikket ser det mørkt ut. Det er veldig vanskelig for meg å sette et modig eller lyst ansikt på det. Det er mye arbeid å gjøre, og ting vi må ordne.

- Jeg kan bare legge merke til at lagånden fortsatt er der. Jeg tror ikke jeg kunne bedt om mer fra dem i andre omgang enn det de ga klubben og fansen. Fansen støttet oss bra. Jeg er sikker på a de ville ha likt ytterligere 15 minutter, men vi fikk ikke det.