- Jeg er ingen venstreback

Daniel Agger sier det vil være bra for laget hvis Paul Konchesky kommer inn og gir økt konkurranse om plassen på venstreback.

Daniel Agger spilte igjen venstreback mot West Bromwich på søndag. For øyeblikket har Roy Hodgson åpenbart mer tillit til den stilige dansken enn Fabio Aurelio som satt på benken og Emiliano Insua som noen knapt har sett eller hørt noe til siden en overgang til Fiorentina gikk i vasken. Martin Kelly har også spilt på denne plassen i Europa League, men i ligakamper har man satset på Agger.

Manageren bekreftet i går at det bare er detaljer igjen før Paul Konchesky kan være på vei fra Fulham, og det er et kjøp som danske Agger ønsker velkommen.

- Jeg har gjort jobben der, men det er egentlig ikke min plass på laget, innrømmer Daniel overfor Liverpool Echo. – Sjefen vet det, og jeg vet det, men så lenge han ønsker at jeg skal spiller der vil jeg gjøre det.

- Jeg kommer ikke til å klage. Hvis han mener at jeg er den beste til å fylle den plassen vil jeg gjøre det.

- Det vil være bra hvis og når han (Konchesky) kommer. Han er en spesialisert venstreback og det er ikke jeg. Det vil være godt for laget.

- Vi behøver konkurranse, det er det som skal til dersom vi skal få fremgang.

- Nå var det viktig å få en seier og det var en glimrende scoring av Fernando, fortsetter Agger. – Han vil bare bli bedre og bedre framover.

- Det var en vanskelig, men samtidig god dag. Vi viste det ville bli tøft da West Brom er et bra lag, heldigvis var det vi som fikk alle tre poengene.

- Jeg husker det meste fra kampen mot Arsenal inntil jeg fikk det sparket i hodet, siden er det helt blankt, sier dansken etter hjernerystelsen som har plaget ham de siste par ukene.

- Jeg slet noe med hjernerystelsen og det er bare de siste dagene at jeg har begynt å føle meg som normal igjen. Jeg har vært svimmel, har hatt hodepine, det har vært veldig merkelig.

- Aldri i min villeste drømmer trodde jeg at jeg ville bli påvirket slik. Jeg var bare ikke meg selv, det føltes som om jeg vandret rundt i min egen verden.