- Jeg er klar for finalen

Fernando Torres sier at han er blitt stadig skarpere på trening og at han føler seg klar til en startplass i VM-finalen. Vil høre om Liverpools planer over helgen.

- Jeg føler at jeg fortsatt har en stor rolle å spille i VM, sier en Fernando Torres som står uten scoringer i Sør-Afrika, ikke har spilt 90 minutter i noen kamp, og generelt har virket ute av form.

- Det er opp til treneren, Vicente del Bosque, om han velger å begynne med med meg, men jeg føler meg klar,

- Jeg ønsker ikke å komme med unnskyldninger men jeg har ikke vært på mitt beste i dette VM siden min fysikk ikke har vært slik den burde være. Hver dag føler jeg meg imidlertid litt skarpere på trening og jeg er klar til å starte hvis jeg blir bedt om det, fortsetter Fernando til Daily Express.

- Det har vært en drøm å score i en VM-finale siden jeg var en gutt. Da vil spilte på gata og jeg scoret lot jeg alltid som om jeg scoret vinnermålet i finalen. På søndag har jeg muligheten til å la drømmen gå i oppfyllelse. Jeg ønsker ikke en gang å tenke tanken på hvordan det vil føles å tape.

- Å få en sjanse til å spille i en VM-finale er mer enn de fleste spillere noen gang vil ha. Jeg konsenterer meg derfor fullt og helt på Spania. Etter søndag kan jeg tenke på å møte den nye manageren (i Liverpool). Da kan de fortelle meg om deres planer.