- Jeg er klar for utfordringen

Danny Wilson spilte sin første kamp siden Carlig Cup-exiten mot Northampton. Skotten håper han gjorde godt inntrykk på manager Roy Hodgson.

- Jeg synes jeg gjorde det ganske bra. Forrige kamp jeg spilte var mot Northampton, så jeg var ute etter å komme ut og forsøke å gjøre mitt beste i min foretrukne posisjon, uttaler Danny Wilson til Liverpoolfc.tv.

- Vi fikk poenget vi trengte for å avansere, og jeg er glad at jeg fikk hjelpe laget.

- Det var ikke den beste kvelden for meg mot Northampton, så vel som for laget, så jeg var bare glad for å gå ut og spille igjen. Forhåpentligvis gjorde jeg nok til å bli med i vurderingen igjen.

Danny Wilson spilte ved siden av Sotirios Kyrgiakos i midtforsvaret, og skotten synes at samspillet fungerte bra.
- Det gikk bra. Soto er en stor, sterk og flott forsvarer. Jeg synes vi utfylte hverandre ganske bra. Jeg kan fortsatt lære ettersom jeg bare er 18 år, og det er det jeg trenger.

- Etter å ha ledet 1-0 hadde vi selvsagt foretrukket å holde på ledelsen, men vi fikk poenget vi trengte. Vi kan være glade for å være i neste runde. Det er hovedsaken.

- Jeg vet det er vanskelig å komme på laget, men jeg er klar for utfordringen. Forhåpentligvis fikk jeg i kveld vist hva jeg kan og at manageren kan gå for meg dersom han liker meg. Hvis ikke, kan jeg begynne å jobbe litt hardere.