- Jeg forlater ikke Liverpool

Gerrard fnyser av tabloidpressens påstander om at han har røket uklar med Benitez og ønsker seg bort fra Anfield. Kapteinen benekter at det har vært noen krangel mellom ham og trenerstaben.

Steven Gerrard karakteriserer ryktene om at han var i tottene på trenerstaben i pausen i FA-cupomkampen mot Reading som tøv, og insisterer på at hans fremtid ligger i Liverpool FC.

Kapteinen kan ikke spille mot Tottenham i kveld, da strekkskaden han har pådratt seg i baksiden av låret fortsatt ikke er leget. Han tror at de løgnaktige påstandene i tabloidpressen har gjort spillertroppen og staben mer sammensveiset.

- Jeg har hørt omtrent et dusin versjoner av det samme ryktet nå. Den ene versjonen enda mer tåpelig enn den andre. Jeg skulle ha likt å vite hvem som dikter opp ting som dette, for det må være folk med en svært livlig fantasi, sier 29-åringen til Liverpool Daily Post.

- Ingenting skjedde. Det er det absolutte faktum. Men dersom noen tror dette tullet får meg eller klubben i ubalanse, tar de feil. Om det er noe som har skjedd, så er det at alle har blitt enda mer sammensveiset. Vi har alle fått oss en god latter på grunn av dette.

- Etter at Rafael Benitez kom til klubben har jeg aldri hatt problemer med manageren og hans stab, og så visst ikke i pausen i Reading-kampen. På det tidspunkt mottok jeg behandling for skaden jeg pådro meg i første omgang.

- Det viktigste for meg nå er å bli skadefri så fort som mulig, slik at jeg kan begynne å jobbe sammen med manageren og laget igjen, og prøve å forbedre vår situasjon.

Noen av de mest fantasifulle historiene i sensasjonspressen har hevdet at Gerrard vil forlate Liverpool til fordel for Real Madrid eller Manchester City til sommeren, mens Inter Milan også har gjort sitt beste for å bli linket til en overgang for Liverpool-kapteinen.

- Alle skriveriene om at jeg er på vei bort, er uten rot i virkeligheten. Jeg kan forsikre supporterne om at jeg vil gjøre alt som står i min makt for å komme tilbake i toppform og hjelpe Liverpool til en god sesongavslutning.