- Jeg kan forbedre meg

Christian Poulsen mener han begynner å finne seg til rette med tempoet i Premier League. Han håper å kunne bidra positivt til at Liverpool klatrer på tabellen.

Christian Poulsen ble byttet inn i det 73. minutt mot Wigan. Den danske midtbanespilleren innrømmer at 1-1 på DW Stadium ikke var det laget håpet på, men er optimistisk at hardt arbeid på treningsfeltet vil bli belønnet fremover.
- Det har vært en vanskelig start for oss, men vi blir bedre og ønsker å komme blant de fire beste så raskt som mulig, uttaler Christian Poulsen ifølge Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes vi startet kampen bra, og det så ut som vi skulle vinne den. Men Wigan var gode i andre omgang. Det tidlige målet hjalp dem.

- Etter en flott seier mot Chelsea er det frustrerende for oss, med det er tøft i Premier League denne sesongen. Lagene tar poeng fra hverandre. Alle lagene kan beseire hverandre. Det finnes ingen enkle kamper, og Wigan viste det mot oss.

- Det var bra for meg å spille de siste 20-25 minuttene. Jeg ønsket å vise mitt beste for laget.

- Det har vært mange forandringer i Liverpool. Jeg har kommet som ny spiller denne seongen. Vi har en ny manager og nye eiere. Jeg forsøker å lære så fort som mulig for å tilvenne meg ligen. Manageren har vist meg mye tillit.

- Jeg vet at jeg har mye arbeid å gjøre. Jeg skal jobbe hardt på trening hver dag på Melwood slik at jeg kan hjelpe laget. Liverpool er en stor klubb, og jeg føler meg virkelig stolt over å være her. Jeg føler jeg kan forbedre meg og gi mye mer.