- Jeg trenger kamptrening

Stephen Darby forteller at han gikk til Notts County på utlån for å spille kamper og tilegne seg rutine. Paul Ince hadde stor betydning for valget av klubb. Nå håper høyrebacken, som har fått tildelt trøye nummer 2 i League One-klubben, å spille sin andre kamp for County borte mot Exeter i helgen.

- Jeg ønsker å finne meg til rette så fort som mulig i Notts County, og vise staben hva jeg er kapabel til. Jeg håper å få spille en del kamper, uttaler Darby til «This is Nottingham».

- Jeg er her frem til januar, og jeg ønsker å imponere staben, fansen og spillerne her, og jeg håper laget kan ha fremgang, legger han til.

- Jeg prøver hele tiden å imponere staben i Notts County. Jeg vet at trenerstaben i Liverpool holder øye med det som skjer.

- Jeg har vært i Liverpool siden jeg var åtte år gammel, og jeg var heldig som fikk debutere for førstelaget mot Tottenham i Carling Cup. Siden den gang har jeg fått noen flere muligheter også, både i Champions League og FA-cupen. Jeg vokste opp som Liverpool-supporter, og det var en drøm som gikk i oppfyllelse når jeg fikk spille for dem.

- Det var et spesielt øyeblikk når jeg fikk trekke Liverpool-drakta over hodet for første gang i førstelagssammenheng. Det var det jeg hadde jobbet for siden jeg var guttunge. Forhåpentligvis kan jeg nå tilegne meg litt erfaring i Notts County, og vise trenerne her og i Liverpool hva jeg er kapabel til.

- Champions League-kampene er store og meget spesielle kvelder, spesielt på Anfield. Det er alle spilleres drøm å spille i slike kamper, og forhåpentligvis får jeg flere muligheter til det.

Darby debuterte for Notts Coutny mot Gateshead i FA-cupen, etter at den opprinnelige debutkampen mot Hartlepool ble stoppet etter bare tre minutter på grunn av baneforholdene. Etter to uker i Nottingham-klubben føler han at han begynner å bli kjent med sine nye lagkamerater, og begynner å skjønne hvordan Paul Ince ønsker at laget skal spille.

- Oppholdet her har vært bra fra første dag. Alle har bidratt til at jeg har følt meg virkelig velkommen, og jeg trives med å spille kamper. Paul Ince hadde stor betydning for at jeg kom hit. Notts County er en stor klubb, har flotte fans og et flott stadion, og det at Ince er her er fantastisk. Han har flotte visjoner.

- Jeg har vært i Liverpool lenge, og du kommer til et punkt hvor du trenger å spille kamper og tilegne deg rutine. Jeg håper jeg får det i Notts County. Alle spillere har ambisjoner, ønsker fremgang og forsøker å gjøre det så godt som mulig i karrieren. På dette stadium mente jeg det var best for meg selv å gå for utlån.

- Jeg har vært på reservelaget i Liverpool i et par år, og har fått noen kamper for førstelaget. Nå var tiden inne for å komme hit for å få fast spill. Det er flott å spille for tre poeng hver uke. Fotballspillet er levebrødet mitt, og forhåpentligvis blir jeg involvert her.

- Alle håper å spille i Champions League, og nå så langt som mulig i karrieren. Nå ønsker jeg å vinne kamper for Notts County og hjelpe laget til å klatre på tabellen.