- Jeg vet mange tviler på meg

Ryan Babel vet at mange begynner å tvile på at han vil bli en suksess hos Liverpool, men nederlenderen håper dette er sesongen hvor han får vist sitt fulle potensial.

Babel har kun glimtvis begeistret Liverpool-fansen etter overgangen fra Ajax i 2007. Nå håper nederlenderen at han med Roy Hodgsons hjelp skal få vist det han mener er sitt «sanne jeg» som fotballspiller.

- Det er mange som fortsatt tviler på mine kvaliteter, og om jeg i det hele tatt er god nok til å spille for Liverpool, innrømmer han i et intervju med LFC Weekly.

- Jeg håper nå at jeg omsider, med litt hjelp fra alle her, kan klare å gi noe tilbake til fansen og til klubben. Stabilitet er et nøkkelord i den sammenheng. Jeg trenger å starte kamper regelmessig for å spille stabilt godt. Dersom manageren stoler på meg ved å benytte meg, er målet å vise meg den tilliten verdig.

Babel ble stort sett benyttet på venstrevingen mens Rafael Benitez var manager i Anfield-klubben. Roy Hodgson har antydet at han vil benytte nederlenderen i hans favorittrolle som spiss.

- Jeg satser på å spille spiss. Manageren har fortalt meg at han akter å benytte meg på topp. Det er positivt. Nå må jeg benytte treningsøktene til å vise ham at jeg er kapabel til en slik jobb. Klarer jeg det, vil jeg få sjansen til å spille i den posisjonen.