- Juve ønsker Riera

I følge rapporter i Italia er Juventus på jakt etter spillerforsterkninger, og har sett seg ut Albert Riera som et mål på sommerens overgangsmarked. En handel vil dog avhenge av at enkelte spillersalg går i orden.

Albert Riera hadde ingen god 2009/10-sesong, hvor han havnet på kant med Rafael Benítez, kritiserte manageren offentlig, og havnet helt ut i kulden i Liverpool FC. Med så lite som 12 kamper fra start forrige sesong, forventet mange at Riera ville være den første spilleren manager Benítez sendte ut porten i sommer - men ettersom manageren måtte gå først, åpnet Riera likevel for å bli i klubben.

DEBATT: Albert Riera

Men for at den nye manageren skal kunne handle spillere i sommer behøver klubben penger, og selv om Christian Purslow har sagt ingen blir solgt før ny manager er på plass, anser nok de fleste Albert Riera som et godt salgsobjekt. Tidligere har russiske klubber som CSKA Moskva og Spartak Moskva vært i forhandlinger med spilleren, men avtaler har gått i vasken på grunn av spanjolens høye lønnskrav. Også tyske klubber som Stuttgart og Hamburg har vist interesse - uten at det har blitt noe av. Nå er det Juventus som linkes.

Bianconeri skal ha spilleren på ønskelisten, men en handel vil bare være mulig dersom overgangene for Tiago og Fabio Grosso til Atletico Madrid går i orden, skriver SportItalia. Liverpool skal ha satt en prislapp på  €7-8 millioner på Riera.