- Kelly har en lys fremtid

Roy Hodgson tror Martin Kelly har en lys fremtid i Liverpool dersom han fortsetter å jobbe hardt og imponere. Usikkert om Hodgson endrer på laget. Glen Johnson har slitt med lyskesmerter, og er neppe klar til å spille samtlige 90 minutter.

Martin Kelly spilte sin første ligakamp fra start mot Chelsea på søndag, og kan ha spilt godt nok til å beholde plassen mot Wigan uavhengig av om Glen Johnson er tilbake eller ikke.
- Han skuffet meg ikke. Han spilte veldig godt, sier Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Han har også gjort det bra i kampene han har spilt i Europa League. Jeg tror det er en spiller med en fremtid.

- Vi mener han har mye arbeid å gjøre for å bli så god som noen av våre faste spillere i backrekken, men han besitter opplagt gode kvaliteter.

- Jeg tror det var veldig bra for ham å bli kastet inn så sent på dagen og stå på når det gjaldt som mest.

- Martin har gitt meg et hyggelig uttaksproblem nå..Jeg tror ingen ville ha vært for overrasket om jeg ikke gjorde forandringer på laget fra søndag til kampen mot Wigan.

Glen Johnson kan være tilbake på etter å ha stått over mot Chelsea.
- Vi får se om Glen Johnson blir helt frisk. Hvis han blir det, så er Glen en seriøs utfordrer til å komme inn på laget igjen. Glen har hatt lyskesmerter heller enn alvorlige lyskeproblemer. Han trente tirsdag morgen, men stivnet til igjen etterpå.

- Jeg tro ikke han er klar til å spille 90 minutter i øyeblikket, men jeg håper han er frisk nok til å begynne kampen på benken og kanskje sette ham inn dersom vi har behov for ham.