- Kenny ingen langtidsløsning

Ingen av de røde legendene som er på plass i Trondheim kunne se for seg Kenny Dalglish som en langtidsløsning i managerstolen på Anfield. Guus Hiddink er ikke aktuell for managerstolen.

Liverpool-legendene er på plass i Trondheim før legendekampen mot Rosenborg på Lerkendal kl 16.00 i dag. På en spørsmålsrunde med Davy Wathne fikk de spørsmål om hvem de ville skulle ta over managerjobben på Anfield, dersom de kunne valgt helt fritt fra øverste hylle. Her er hva de svarte.

Bob Bolder og Phil Neal ønsket seg Martin O'Neill som ny manager på Anfield. Ronnie Whelan og Mike Marsh ønsket seg Frank Rijkaard, Phil Babb ønsket seg Guus Hiddink, mens Gary Gillespie gjerne ville at England-manager Capello skulle tatt over. Michael Thomas ønsket seg enten Roy Hodgson eller Frank Rikjaard - mens det for Jason McAteer sto mellom van Gaal eller Capello.

Ingen av legendene trodde Kenny Dalglish kunne være en permanent løsning, og trodde kun han ville fungere som en midlertidig manager for klubben.

Guus er ikke aktuell
Angående Phil Babbs ønske om Guus Hiddink, så har hans agent Cees van Nieuwenhuizen vært ute i media i dag og sagt at det ikke vil skje. Hiddink er nylig ansatt som ny tyrkisk landslagssjef, og han vil være tro mot den avtalen tror managerens agent.

- Guus har vist siste årene at han er lojal ovenfor de avtalene han har signert. Guus startet jobben med Tyrkia for bare to uker siden, og uansett hvor mye han respekterer Liverpool som en legendarisk klubb med stor fremtid, vil ikke et jobb-bytte la seg gjøre. For to uker siden takket han nei til jobben i Inter Milan av samme årsak, sier agenten til BBC.