- Klar for å spille 90 minutter

Fernando Torres sier at han nå er klar for å spille en hel kamp for Spania i VM. Skuffet over at han selv og laget ikke scoret flere mål, men det viktigste var å vinne kampen for å ha alt i egne hender i siste gruppespillkamp mot Chile.

Spania kjørte over Honduras i gårsdagens kamp på Ellis Park. Fernando Torres kunne selv ha scoret tre mål i førsteomgang, men så litt rusten ut, og sløste med mulighetene. Det gjorde også hans lagkamerater - og til tross for at det nesten kunne blitt tosifret, endte det kun med 2-0 seier etter to scoringer fra David Villa. I den andre omgangen var Torres ofte i gode posisjoner, men fikk sjelden ballen fra sine lagkamerater, før han ble byttet ut 20 minutter før slutt. Nå føler Liverpool-spissen seg klar for å spille en hel kamp i VM.

DEBATT: Fotball-VM 2010

- Etter et så langt avbrekk har jeg nå spilt 70 minutter. Det er gode nyheter at jeg nå føler at jeg holder i 90 minutter etter skaden, sier Torres til den spanske avisa AS.

- Vi hadde voldsomt med sjanser til å score flere mål, men vi er fornøyde med å ha vunnet så vi i siste kamp kan avgjøre selv. Jeg og Villa trives med å spille sammen, og forhåpentligvis får vi fortsette med det.

- Vi misliker Jabulani-ballen litt. Av og til går den litt vel høyt, men ettersom vi har fått trene med den så er det ingen unnskyldning.

Mens den internasjonale pressen var veldig kritisk til Spanias gullsjanser etter tapet i åpningskampen mot Sveits, har de hele tiden hatt full støtte fra mediene i hjemlandet. Det er Torres og lagkameratene glad for.

- Vi er fornøyd med pressen i vårt hjemland, men i Europa virker det som de vil ta oss. Sannheten er at dette har vært motiverende for oss. Vi har selvtillit og tro på at vi kan slå Chile og toppe gruppen. Det viktigste er at vi kun behøver å tenke på oss selv, og ikke bry oss med hvordan det går med Sveits.