- La oss vinne denne turneringen

Kenny Dalglish mener at Rafael Benitez og hans menn bør gjøre alt som står i deres makt for å vinne den første utgaven av Europa League. King Kenny advarer mot dårlig gressmatte i kveld.

- Når vi først har blitt degradert til denne turneringen, må vi bare krumme nakken og forsøke å gå til topps. Vi er ikke langt unna en finale, så dersom vi kan avansere i kveld bør vi se frem til resten av turneringen i spenning, uttaler Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Dersom vi klarer å nå finalen, vil folk glemme alle skuffelsene tidligere i sesongen, legger han til.

- Det er mange gode lag med i Europa League, så det blir ikke enkelt. Benfica er et godt lag. Fenerbahce er ikke så verst, og Juventus er også med. Men vi har ikke noe dårlig lag vi heller!

Dalglish advarer imidlertid mot å ta lett på Unirea Urziceni kveldens returmøte i Bucuresti.

- Vi må ha tro på at vi skal gå videre, uten å ta lett på oppgaven. Vi leder, så vi har ikke press på oss for å score mål. Men klarer vi å få et tidlig mål, vil det bli veldig vanskelig for dem.

- Jeg tror rumenerne vil spille på samme måte som på Anfield, der de vil forsøke å tette igjen bakover. De ønsker at publikum skal stå bak dem, og jo lenger det står 0-0 jo mer tro vil de få på at de kan score ett mål.

- Vi vil få se en dårlig gressmatte som ikke innbyr til finspill, og vi kan således ikke ta noen sjanser. Men jeg tror vi skal klare dette, og avansere til neste runde, avslutter Dalglish.