- Liverpool er til salgs

- Hicks og Gillett har ikke mer penger å investere, sier daglig leder Christian Purslow. I et møte med gruppen Spirit of Shankly sparer han ikke på konfekten i omtalen av eierne.(2)

Vi understreker at det finnes to versjoner av et møte som SOS har hatt med Christian Purslow. En som supportergruppen selv satte opp, og en annen versjon som Purslow selv har godkjent etter å ha lest igjennom intervjuet.

Begge intervjuene, med kommentarer fra SOS, er lagt ut på deres hjemmeside.

Under er noe av det som er i det originalt oppsatte intervjuet som SOS gjorde, og som LFC ikke har godkjent. Der blir daglig leder Christian Purslow bl.a. sitert på at banken RBS ønsker Hicks og Gillett ut, og at eierne ikke har mer penger å investere. Han mener også at Hicks og Gillett ikke kan holde på Liverpool FC og at klubben i realiteten nå er oppe til salg.

Liverpool FC eller Christian Purslow har ikke kommentert dette som ble lagt ut i dag ettermiddag, men en vil forvente at så skjer rimelig snart.

+ Ingen investor vil ønske å investere £100M og ha en mindre andel enn de nåværende eierne.

+ Ingen vil investere til den prisen som eierne ønsker.

+ Ved den siste refinansieringen betalte Hicks og Gillett ned gjeld med egne penger. Nå vil nye investorer betale de £100M som er nødvendig. Bankene ønsker at vi skal redusere gjelden og være forsiktige. RBS, Royal Bank of Scotland, er ikke fornøyd med Hicks og Gillett og de ønsker et nytt eierskap. Man har forpliktet seg til å betale ned £100M av gjelden.

+ Ingen andre banker ønsker å ta over en gjeld på £237M.

+ Eierne har ingen penger å investere, de har brukt £130M og får ikke låne mer.

+ Transferbudsjettet vil kun forandres dersom det kommer inn en rik onkel.

+ Utvidelse av Anfield vil ikke skje. Da vil man måtte spille sesonger med kun to eller to og en halv tribune, og fansen vil ikke ønske det. Det vil også bety tapte billettinntekter. Man ser ingen grunn til å vurdere en utvidelse på nytt.

+ Liverpool er til salgs. Eierne må selge, da de ikke har mer penger. Banken ønsker at klubben blir solgt, fansen ønsker at klubben blir solgt og det er folk som ønsker å kjøpe.

+ Løftene til Hicks og Gillett er utilgivelige. Hicks og Gillett kan ikke holde fast på klubben.