- Liverpool går for Remy

følge SkySports.com er de røde i ferd med å gjøre et forsøk på å snappe opp Loic Remy foran nesen på Tottenham og West Ham. Eduardo Macia skal ha fulgt spilleren i fem år og anbefalt han for Hodgson. Brasse linkes.

SkySports.com skriver i dag at de kan bekrefte at Liverpool nå gjør et forsøk på å sikre seg den unge franske angriperen foran nesen på West Ham og Tottenham. West Ham har blitt linket til 23-åringen i lang tid, og har til tross for flere bud ikke klart å komme til enighet med Nice.

DEBATT: Loic Remy

Forrige sesong scoret han 16 mål for Nice, og skjøt seg inn i landslagsdiskusjonen. Han fikk sin debut i en landskamp mot Nigeria i juni 2009, og er ventet å være en av flere spillere den nye landslagssjefen Laurent Blanc vil satse på, etter at han nå skal renske ut generasjonen som gjorde skam på nasjonen under VM i Sør-Afrika.

Liverpools sjefsspeider, Eduardo Macia, skal ha fulgt spilleren helt siden han debuterte for Lyon i 2005, og skal ha anbefalt spilleren for Roy Hodgson. Philip Nash skal ha blitt frigjort nok midler for en overgang, og de røde skal nå være klare favoritter for å sikre seg spilleren.

- Ja, Liverpool er interessert i Loic, og Loic er interessert i Liverpool. Det har også vært interesse fra Tottenham og West Ham, så nå er det opp til Nice. Loic har alltid sagt at han ønsker å spille i England, og Liverpool er en svær klubb. Jeg tror han vil bli en gedigen suksess om han kommer til England, sier spillerens agent, Frederic Guerra, til SkySports.com.

- Han er litt som Henry, men jeg tror han vil kunne bli enda bedre enn Henry om han kommer til England. Han er en sensasjonell spiller. Veldig sterk, veldig rask, og god med begge ben. Han er en komplett spiller, og Liverpool vil elske han, skryter agenten videre.

Som vi nevnte i går, foretrekker spilleren en overgang til Anfield. West Ham har tidligere fått avslått et bud på £12,5 millioner.

Brasilianer linkes
I brasilianske Terra Magazine skriver journalisten Luciano Borges at de røde jakter Wolfsburg-kapteinen Josúe. I følge brasiliansk media skal han allerede ha diskutert lønnsbetingelser med de røde, og skal være nær enighet. Nå skal det bare mangle at de røde og den tyske klubben blir enig om en overgangssum.

Josúe er under kontrakt med Wolfsburg til 2012, og 30-åringen skal være verdsatt til €6 millioner. Den defensive midtbanespilleren har vært kaptein for Wolfsburg de to siste sesongene, og ledet dem til ligagull i 2008/09-sesongen. Han var også med i Dungas VM-tropp, hvor han spilte 52 minutter som innbytter for Felipe Melo i gruppespillskampen mot Portugal.