- Liverpool må beholde Gerrard

Tidligere Liverpool-kaptein Alan Hansen mener det å beholde Steven Gerrard er viktig i klubbens streben etter suksess. Nye spekulasjoner rundt Gerrards fremtid.

Steven Gerrard ønsker svært gjerne å vinne Premier League med sin moderklubb, men etter en svært skuffende sesong øker spekulasjonene om 29-åringens fremtid. I midtuken kom det rapporter fra Italia om at Inter forbereder et bud på £28M pluss spissen Mario Balotelli, men det gjenstår å se om det kommer lenger enn til ryktespaltene. Alan Hansen mener merseysidernes beste mulighet til suksess er med Gerrard på laget.

- Liverpool-supporterne elsker ham. Han er en del av stedet. Hvis han ikke spiller der, mangler det noe, uttaler Hansen, som vant åtte ligattiler og tre e-cuper med de røde.

- Det er bare stort å ha spillere med kvalitetene til Fernando Torres og Gerrard på laget fordi Liverpool kan slå alle med dem to.

Gerrard innrømmet nylig at han ikke har vært i god nok form denne sesongen.
- Hvis man har spilt på måten Gerrard har spilt de seneste syv eller åtte årene i Liverpool, hvor prestasjonsnivået har vært så godt som noen jeg har sett i klubben, og ikke har nådd den enorme standarden, så er han den type spilleren som er selvkritisk.

- Det er ingen tvil om at han ikke har spilt så bra som tidligere år. Det er flott at han kan se på seg selv og si det. Det sier noe om mannen. Han gjenfant noe av formen til å ha en viktig rolle i forrige søndags 3-0-seier mot Sunderland. Gerrard må løfte laget igjen mot Birmingham i morgen.