- Maxi har mer å gå på

Maxi Rodriguez har ikke rukket å bli helt varm i Liverpool-trøya ennå. Etter tre kamper fra start og like mange innhopp fra benken, konstaterer Rafael Benitez at argentineren fortsatt har mye å gå på.

Liverpool-manageren er sikker på at flankespilleren vil vise seg fra en bedre side så snart han har fått akklimatisert seg i engelsk fotball.

- Jeg synes han har klart seg bra så langt. For nye spillere er det alltid vanskelig, men han gir oss kvaliteter i form av at han er god til å holde på ballen og har gode bevegelser. Han jobber også veldig hardt, uttaler Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Han vil forbedre seg. Det vil hjelpe betraktelig når han forstår de andre spillerne bedre, og det vil gjøre ting enklere for hele laget. Han spiller greit nok nå. Han må forbedre engelsken sin, og tar allerede engelsktimer. Han får litt hjelp av Mascherano og Insua.

- Man ser tydelig at han er veldig lykkelig her i Liverpool, og vi håper at det skal fortsette slik.

Rodriguez var i startoppstillingen i Merseyside-derbyet tidligere denne måneden, og manager Benitez synes argentineren kom bra fra den ilddåpen.

- Alle nye spillere blir litt overrasket over det høye tempoet i lokaloppgjørene. Det stor forskjell på lokaloppgjør her og i andre land. Men dette inngår som en del i omstillingsprosessen for nye spillere fra utlandet.