- Meireles vil bli en hit på Anfield

Portugals landslagssjef, Carlos Queiroz, tror at nyankomne Raul Meireles vil bli en umiddelbar hit i Liverpool.

Midtbanespilleren ble presentert for Anfield-publikumet foran søndagens ligakamp mot West Bromwich, etter overgangen fra Porto. Queiroz føler at spilleren har alt som skal til for å lykkes i Premier League.

- Jeg mener at Raul Meireles fremstår som en fantastisk spiller på landslaget. Han er en av nøkkelspillerne våre. Han er en stor spiller og veldig profesjonell. Han har alt som skal til for å bli en suksess i engelsk fotball med Liverpool, siteres den tidligere assistentmanageren i Manchester United av Liverpoolfc.tv.

- Liverpool har sikret seg tjenestene til en spiller som går foran med god oppførsel og profesjonell oppofrelse. Han er teknisk god, og har mange kvaliteter som fotballspiller. Han vil vise seg å bli en nyttig tilvekst for Liverpools lag, legger Queiroz til.

- Han er en hardtarbeidende midtbanespiller som løper mye. Han er kreativ, stabil og en god avslutter. Han er rett og slett solid. En lagspiller. Han er også en trivelig kar, som er veldig seriøs. Han er også veldig god til å kommunisere. Han vil utvilsomt styrke Liverpools lag.