- Mer av det samme

Rafael Benitez ønsker at hans spillere viser samme fightervilje mot Wolves på tirsdag, som de har vist i de to siste kampene. Samtidig håper han å få tilbake flere spillere etter skader.

- Mot Tottenham fikk vi visst litt av det nivået vi kan spille på når vi jobber hardt sammen. Etter et par gode kamper har spillerne litt mer tro på seg selv, og forhåpentligvis vil det føre til at spillet blir bedre, sier manageren til Liverpool Daily Post.

- Vi har vunnet tre av de fire siste ligakampene, og spilte uavgjort mot Stoke, og det er ikke så dårlig situasjonen tatt i betraktning. Vi håper nå at vi kan fortsette med samme tro på oss selv og samme fighervilje.

- Dersom vi fortsetter å vinne kamper, kan vi kanskje se tilbake på Tottenham-kampen som et vendepunkt. Vi må ha tro på det, og det tror jeg spillerne også har.

Benitez må klare seg uten flere av sine beste spillere også i Wolverhampton. Fernando Torres, Yossi Benayoun og Glen Johnson vil helt sikkert være uaktuelle. Kanskje også Steven Gerrard, Daniel Agger og Fabio Aurelio.

- Jeg håper vi kan beholde selvtilliten og samtidig få tilbake folk fra skader. Da vil det bli enklere for meg å velge de rette spillerne til hver kamp. Dessverre har det vært slik denne sesongen at vi hele tiden har hatt for mange spillere ute med skader eller som har spilt uten å være i form etter skadeavbrekk. Det påvirker resultatene.